Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Viorica Dăncilă a făcut declarații la sediul NATO din Bruxelles, alături de secretarul general.

”România e un partener solid și foarte apreciat. România ajută la stabilizarea Afganistanului, în Balcani și joacă un rol crucial în zona Mării Negre. Ne confruntăm cu o lume din ce în ce mai periculoasă și imprevizibilă. Apreciem că România alocă 2% din PIB pentru armată. Încurajez România să continuie pe această cale.”, a spus Jens Stoltenberg la conferința de presă comună cu premierul Viorica Dăncilă.


Comentarii

„Sfătuită de consilieri creieroși, ce și-a zis vida PSD, pardon, diva PSD – păi, de ce să nu storc și eu niscaiva emoții cu care să-mi sulemenesc imaginea mai abitir decât cu tencuiala de pe față? Și a dat drumul la TelDramă: cum era ea ingineră stagiară, în schimbul de noapte, tocmai își forma cariera, când a auzit, de la mare distanță, plânsetul unui copilaș lăsat de izbeliște în spital, un ghemotoc mic, de numai 4 zile. S-a dus acolo și, cum l-a văzut, a știut că e destinul ei, că va lupta pentru el cu soțul și prietenii care îi spuneau să se mai gândească. Totuși, nu i-a pus numele Destinache. Este că vi se rupe sufletul și v-au podidit lacrimile? Dna Dăncilă nu s-a mulțumit doar cu înfierea maternală, l-a dat spre adopție pe Destinache Curții de Conturi, unde junele a fost făcut mintenaș consilier, și guvernului României, pe post de fiu de premier. În această calitate, de Aveorichii carevasăzică, Destinache s-a tras în poză în loja oficială, între Donald Tusk și Antonio Tajani, cum se și cade pentru un prinț de coroană, dacă nu și de sânge. CTP.

24 ianuarie 2019 16:15

ruptanlobi He, he, he deteriorarea devastarii Pristinitei orice om ii este teama, he, he, he

24 ianuarie 2019 12:19

Declarație bizară făcută în limba română de Viorica Dăncilă, la sediul Cartierului General al NATO din Bruxelles…„Descurajarea Alianței în ansamblul său rămâne o prioritate”. Dăncilă a mai reușit să inventeze si un nou cuvânt ”negaționalism”, dar și să facă afirmații fără sens despre ”combaterea Holocaustului” în luna martie 2019.

24 ianuarie 2019 8:16

v D-na Dancila ce "discutii" aveti dvs cu astia de la Bruxelles, ca v-a spus Ghiolbanis ca el conduce presedentia UE. Chiar daca este in Germania ca "garant" trebuia sa-i acordati lui acest "privilegiu"

23 ianuarie 2019 23:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.