Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Miniștrii Carmen Dan și Tudorel Toader "și-au dat măsura imposturii, ipocriziei și incompetenței în Parlamentul European, în cadrul audierilor din Comisia LIBE, unde au fost puși la colț de europarlamentarii din toate grupurile politice pentru atacul asupra statului de drept", afirmă președintele PNL Ludovic Orban.

Acesta susține că audierea celor doi "a arătat imensa problemă de credibilitate pe care o are actualul Guvern la nivelul Uniunii Europene."

Orban îl acuză pe ministrul Justiției că a mințit "ordinar".

"Tudorel Toader a refuzat să-și ia angajamentul de a nu iniția alte modificări asupra legislației din domeniul Justiției și din domeniul penal fără a avea în prealabil avizul Comisiei de la Veneția, după ce i s-a solicitat în mod expres acest lucru. Mai mult, nu a explicat în niciun fel poziția sa asupra Raportului MCV, preferând în schimb să mintă în mod ordinar asupra implementării recomandărilor Comisiei de la Veneția în legislația românească. Prestația de astăzi a ministrului Justiției va produce grave prejudicii României la nivelul Uniunii Europene, care vor fi cu atât mai mari în condițiile deținerii de către România a președinției Consiliului UE", afirmă acesta.

Integral pe HotnewsComentarii

CONTRA Mă, orbanule, mă tufă și politician avortat, tu vorbești? Adică, da, stimați nmenei, stați cuminți și ascultați: vorbește Marele NIMENI al politicii românești, DISTRUGĂTORUL peneleului... Luați aminte! Parcă era pe-aici și unu klausinus iohannescu...

23 ianuarie 2019 15:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.