Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Deputatul PSD Lia Olguța Vasilescu a confirmat, pentru Libertatea, că se căsătorește, civil și religios, cu senatorul PSD Claudiu Manda.
În februarie vor face cununia civilă la Craiova, cel mai probabil va fi oficiată de primarul Craiovei, Mihail Genoiu, iar în martie va avea loc cununia religioasă, mași fiindu-le Ovidiu și Larisa Flori, nașul fiind fost ministrul secretar de stat în Min Transporturilor și fost primar al comunei doljene Ișalnița. Pînă la această oră, nu au stability localuirle unde vor avea loc petrecerile pentru cele două evenimente.

Integral pe LibertateaComentarii

Fratii Buzesti Adevarat din stirpea Voievodului Mihai Viteazu ba chiar din Targul de Floci amandoi. Gingii vinete in continuare!

24 ianuarie 2019 12:12

Gogu WOW !!! ...se marita Olgutza, curvutza!!! TAN cu TANA !!A gasit si asta un prost sa o ia...

23 ianuarie 2019 14:29

FELICIA Doi olteni frumosi si destepti, din stirpea Voievodului Mihai Viteazu, si a capitanilor sai eroi fratii Buzesti si Calomfirescu ! Felicitari, casa de piatra si belsug, dna. Olguta si dle. Claudiu !

23 ianuarie 2019 13:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.