Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Karolina Pliskova şi Naomi Osaka s-au calificat în semifinalele turneului de tenis Australian Open, miercuri, la Melbourne, cehoaica obţinând o victorie epică în faţa Serenei Williams după ce a salvat patru mingi de meci.

Williams, aflată în căutarea celui de-al 24-lea său titlu de Mare Şlem, a fost întrecută de Pliskova, numărul 8 mondial, cu 6-4, 4-6, 7-5, însă Karolina a revenit de la 1-5 în setul decisiv. La acest scor, Serena (37 ani) a făcut entorsă la glezna stângă, ratând prima minge de meci. Americanca a mai avut trei şanse de meci la 5-4 pe serviciul adversarei.

Integral pe AgerpresComentarii

O mascaradă penibilă! Scorul putea fi cam 6-2; 6-1 pentru Pliskova!!! Aș fi curios de ce a amânat cehoaica execuția. Cel mai probabil, reapariția bănuielilor că Serena se dopează au făcut-o să nu-și mai ia doza. Oricum meciul a fost teribil de ciudat. În primul set, Karolina își câștiga jocurile la zero și le pierdea pe cele pierdute după cel puțin două mingi de break. În setul doi, Pliskova s-a căznit din răsputeri să NU câștige, jucând totuși tenis, iar în setul al treilea a servit toate mingile pe tavă americancei, fără să mai alerge după vreuna! La 4-1 pentru Serena n-am mai suportat mascarada și m-am dus la culcare. De dimineață am rămas bușbe să aflu că, de la 5-1, s-a ajuns la 5-7! Este o enigmă uriașă de ce Karolina a refuzat să se mai dea la o parte, așa cum a făcut Simona în setul decisiv, când avea 3-2 și 30-0! Este o penibilitate absolută a americanilor și a organizatorilor de la Wimbledon și Flashing Meadows, iar acum a australienilor, felul cum i-au aranjat Serenei Williams revenirea spre vărful ierarhiei mondiale! La openul american au omis s-o capaciteze însă și pe copila Osaka (au considerat-o victimă sigură, probabil) să se dea la o parte, iar Serena s-a făcut de panaramă nu numai cu jocul etalat, ci și cu istericalele dezgustătoare la care s-a pretat! Cu Simona, cred că s-a blindat cu pastila de puterință, dar măcar sportiva noastră a făcut-o să curgă untura din ea!

23 ianuarie 2019 13:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.