Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, marţi la Antena 3, faptul că Guvernul vrea să emită OUG pentru repunerea în termen a celor condamnaţi de complete nelegal constituite, iar acest lucru nu împiedică deloc lupta împotriva corupţiei. Şeful Executivului a reluat ideea că oficialii europeni sunt dezinformaţi şi că va discuta cu aceştia, miercuri şi joi, perioadă în care va fi la Bruxelles. Legat de politică, premierul Viorica Dăncilă a afirmat, marţi la Antena 3, că războiul politic dus în 2018 de preşedintele Klaus Iohannis şi de Opoziţie nu a adus niciun beneficiu ţării, şi aceştia nu au înţeles că este nocivă exportarea disputelor interne la Bruxelles.

„Ţara nu poate fi ajutată cu un război român contra român, pentru că în 2018 acest lucru s-a întâmplat. A fost o bătălie care nu s-a bazat pe lucruri logice, ci doar din considerente ilogice sau pornid de la campania electorală. Cred că niciodată un premier nu a fost mai atacat şi nu s-a încercat de atâtea ori ca activitatea guvernamentală să fie împiedicată să îşi atingă obiectivele.

Integral pe MediafaxComentarii

bai, imbecilule de v - protocoale sau nu, au bagat astia mâna pânã la cot in cascavalul public? Au bagat, ca altfel nu au cum sa-si faca acele viloaie din salariul de bugetar. Cu toata mama lor de protocoale, nu au ce sa-mi faca daca stiu ca sunt curat. Mai las-o dracu' de gargara.

24 ianuarie 2019 8:24

v D-na Dancila aveti servicii care se ocupa de extern, ce au facut acestea? Este oarecum normala lupta politica pt "putere". Este adevarat ca Ghiolbanis cu "dragoste de tara" ne-a defaimat peste tot, impreuna cu ghiolbanistii lui, dar stiu ca toate tarile au ambasade la noi care ar trebui sa prezinte tarilor lor, situatia exacta de la noi. Ba mai au si ceva reporteri. Oare tarilor din vest li se pare normal sa fi anchetat si condamnat in baza unor protocoale cu SRI si alte organe militare? Oare de ce nu aplica si la ei astfel de protocoale?

23 ianuarie 2019 23:28

Dupa mintea voastra bolnava Trebuia sa ne facem toti pres sa va lasam sa furati in voie si sa va faceti si scapati peste noapte. Sa va ia draq pe toti PZDei si acolitii vostri pentru cat rau puteti face tarii asteia!

23 ianuarie 2019 10:21

Dragnea-ti fute-n cur parintii ca sa dea pensii speciale securistilor Toti membri psd vor avea pensii speciale.

23 ianuarie 2019 9:56

Veorica Paduchi-Lați Dancila Dragnea are pula mare si dulce..

23 ianuarie 2019 9:55

Foaie verde maracine sunt mai proasta decat mine. He, He. Curand suntem la finalul lunii ianuarie și guvernul, văduvit de tătucii Dragnea și Vîlcov, nu a prezentat nici măcar proiectul bugetului. Nu avem nici un indiciu oficial despre construcția bugetului, despre marile direcții de investiții, despre pomenile inerente anului dublu electoral. În absența bugetului, activitatea multor instituții sau companii publice e parțial blocată – nu pot încheia contracte pe termen lung, nu știu care sunt alocările bugetare etc. În schimb, oamenii Puterii continuă un război absurd cu economia reală, cu BNR, cu multinaționalele și cu companiile de stat din energie.

23 ianuarie 2019 8:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.