Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un călător aflat în autobuzul pus în circulaţie pe linia 137 a filmat momentul în care automobilul a rămas imobilizat total în zona Răzoare-Cotroceni, potrivit afirmaţiilor făcute pe Facebook de autorul filmării.

În imagini se poate observa cum o femeie s-a străduit să deschidă forţat una dintre uşile de acces, în condiţiile în care inclusiv sistemul hidraulic a cedat complet.

Şoferul transmite dispeceratului ceea ce s-a întâmplat, iar pe feţele unor călători se poate citi panica. Potrivit autorului postării, autobuzul s-a mai defectat şi cu puţin timp înainte, când motorul s-a oprit din senin şi a fost repornit cu greu de către şofer.

Autobuzul Otokar în care a avut loc acest accident face parte din noul lot de vehicule de transport în comun, cumpărate de Primăria Capitalei în 2018.

În decembrie 2018 a avut loc un alt incident cu un autobuz Otokar, plin cu călători, care a fost inundat cu apă fierbinte

Primele 30 de autobuze Otokar dintre cele achiziţionate de Primăria Capitalei au fost puse în circulaţie, începând din 1 decembrie 2018, pe liniile 302, 336 şi 601, precum şi pe liniile 780 şi 783, care fac legătura cu Aeroportul Internaţional „Henri Coandă”.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.