Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Şeful Delegaţiei Uniunii Europene la Chişinău, Peter Michalko, a declarat marţi - într-un interviu pentru Radio Europa Liberă - că alegerile parlamentare preconizate să aibă loc la 24 februarie în Republica Moldova vor reprezenta un test extraordinar de important pentru evaluarea stării democraţiei în republică, potrivit media de peste Prut.

Peter Michalko a evocat faptul că în Memorandumul privind asistenţa macrofinanciară pentru Republica Moldova au fost introduse precondiţii politice după ce Chişinăul nu a respectat recomandările instituţiilor internaţionale vizând schimbarea sistemului electoral. De aceea este foarte important ca procesul electoral să se desfăşoare cu respectarea deplină a standardelor democratice, a subliniat el.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul MOLDOVA 7/15 Hristos Dumnezeu 7/15; Moldova 7/13 HRISTOS 7, TIȘBITUL 13; MO.LDO.VA. MO-Om, LDO-Old, VA-Via. Om bătrîn de la via Lui Hristos și Tișbitul. Omul bătrîn e cel care stă lîngă mine între anii 2004-2070 și dobîndește învățăturile cerești unice despre cum se înfăptuiește prin Duhul Sfînt întreaga Creație (Lumea văzută și nevăzută, Cosmosul infinit, Pământul și Adam cu Eva) după Casa Raiului în care stau și din faptele mele. Omul bătrîn va percepe realitatea normal, nu cum e prezentată în manualele școlare, cărți și Mass-media. Republica Moldova NU e nici în NATO, nici în UE.

26 ianuarie 2019 12:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.