Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele USR, Dan Barna, a avut marţi o întrevedere cu Maia Sandu, unul dintre liderii opoziţiei proeuropene din Republica Moldova, politicianul român afirmând că discuţia a vizat susţinerea reciprocă într-o perioadă în care "se dezmembrează mecanismele democratice şi la Bucureşti şi la Chişinău".

"A fost o discuţie deschisă despre încredere, despre sprijin şi despre nevoia de a ne susţine reciproc într-o perioadă în care resimţim că se dezmembrează mecanismele democratice şi la Bucureşti şi la Chişinău. În acest context, unitatea oamenilor noi şi decenţi din politică devine condiţia primordială pentru ca democraţia să supravieţuiască abuzurilor şi agresiunilor la care este supusă zilnic", a declarat Barna, potrivit unui comunicat de presă transmis AGERPRES.

Integral pe AgerpresComentarii

Care-s alea „mecanisme democratice”, mă Barnă, Bârnă, sau cum te cheamă? Alea cu Geacă Roșie în frunte, sau alea mai contondente cu pavele din pavaj și molotoave în capul jandarmilor? Și cine asigură democrația? Alegerile libere sau cele controlate și măsluite de patronii tăi securiști? Oare teoria activismului minoritarilor organizați în ONG-uri sorosite, care contestă votul popular are ceva comun cu democrația ateniană sau cu cea mondenă? Nu vezi că ești prost și vorbești despre funie în casa spânzuratului?

22 ianuarie 2019 23:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.