Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Europarlamentarul PSD Claudia Ţapardel a acuzat, marţi, că preşedintele Klaus Iohannis are o atitudine duplicitară şi denigrează propria ţară pe plan extern, precizând că atitudinea şefului statului este inacceptabilă.

„Invitat să reprezinte România la ceremonia de semnare a Tratatului de cooperare şi integrare franco-german, preşedintele Klaus Iohannis face o nouă gafă majoră şi nu găseşte altceva de făcut decăt să atace propria ţară într-un moment total nepotrivit. În loc să reprezinte aşa cum se cuvine România la un eveniment atât de important, preşedintele Klaus Iohannis recidivează în a-şi ataca şi denigra propria ţară. În loc să profite de evenimentul istoric de la Aachen şi de norocul formidabil ca România să deţină Preşedinţia Consilului Uniunii Europene în această perioadă, preşedintele Iohannis s-a apucat să arunce cu săgeţi otrăvite către Guvernul României”, a transmis Claudia Ţapardel, conform unui comunicat de presă al PSD, citat de Mediafax.

Integral pe România LiberăComentarii

PSIHIATRUL DE SERVICIU Ivanescule, inghite-ti pastilele prescrise pt paranoia schizotica, de care esti lovit ! Pe gaura gurii matale, se revarsa numai laturi de injuraturi, delir schizotic, agresivitate animalica.

23 ianuarie 2019 7:15

Ecce Kurrupt Doamna Țapardel, neprihăniții de căcat nu aruncă cu săgeți otrăvite și în nici un caz nu se poate spune că recidivează. Repetenții, pe invers fiind, așa vorbește. Ecce normal. Priviți cu atenție ce le iese prin gaura arianusului când se screme să comunice. Eu pot să vă traduc pe românește dacă doriți...

22 ianuarie 2019 20:44

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.