Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Unele state membre ale Uniunii Europene, printre care Polonia, Ungaria şi România, par "să devieze" de la "calea liberal-democratică", iar aceasta este "cea mai mare provocare cu care se confruntă UE în acest moment", a scris marţi pe Twitter vicepreşedintele Comisiei Europene Jyrki Katainen.

"Întreaga UE se bazează pe valori liberal-democratice, inclusiv statul de drept. Unele state membre, printre care Polonia, Ungaria şi România, par să devieze de la calea liberal-democratică sustenabilă", a atras atenţia Katainen, comisar european responsabil pentru locuri de muncă, creştere economică, investiţii şi competitivitate.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

MARY Hai, Siktir de poponar inrait care esti, cu nume de bolovan katainen !

23 ianuarie 2019 13:20

Ecce Kurrupt Adică carevasăzică Konchita Wurst a scris pe Fesebuci că unii ecce devianți și deviază de la calea cea strâmtă pe care eurovizionarii merge pas cu pas...

22 ianuarie 2019 19:38

ALEXANDRU LAPUSNEANU Tov Jiri! Asa este "statul de drept"! Nu "statul de drepti" cum vreti voi! Ori "statul de drept" presupune in primul rand respectarea cu strictete a drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului! Voi doriti sa faceti experiente in Romania, ne-ati transformat in cobai! In conditiile existentei unei DECIZII a CCR, care functioneaza in baza unei CONSTITUTII IMPUSE de UE, si in mai mult decat evidenta situatie conform careia instantele de judecata au functionat ilegal, doriti sa ramana sentinte date de completuri de judecata constituite cu dedicatie! Totdeauna vor exista suspiciuni conform carora completele de judecata constituite cu dedicatie(NELEGAL!!) vor emite sentinte comandate! Este mai mult decat evident faptul ca la constituirea completelor s-a avut in vedere modul de "colaborare" dintre membri pentru a se obtine rezultatele scontate! PROBE : cu siguranta afirmatia fostei sefe a ICCJ care GARANTA FUNCTIONAREA PARTENERIATULUI cu DNA este elocventa si in cauzul completelor constituite cu dedicatie! interesant este : MOTIVELE pentru care ZI de ZI REPREZENTANTI ai UE STAU CALARE pe ROMANIA! Sigur sunt interese enorme! RUSINE, RUSINE SA VA FIE!

22 ianuarie 2019 19:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.