Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Domnul senator Daniel Zamfir și domnul avocat Gheorghe Piperea au început din data de 13 ianuarie a.c., la postul de televiziune Antena 3, un atac la reputația Băncii Naționale a României prin proferarea unor acuzații fără fundament, bazate pe neadevăruri și neînțelegeri grave legate de implicarea BNR în piețele financiare interbancare, spune purtătorul de cuvânt al BN într-o declarație de presă.

Deși reprezentanții BNR au răspuns, subliniind prin intervenții publice neclaritățile și neadevărurile exprimate, domnul senator a continuat să propage acuzațiile respective, fără niciun amendament.

Integral pe HotnewsComentarii

Sucitu Păi sigur că da! Regula e ca unii să primească, iar celorlalți să le chiorăie mațele. Așa grăit-a și Mugurelul de pe coada de topor a bancherilor. Sucitule, informeaza-te și tu un pic, habarnistule, ce mai regulament le-au făcut islandezii bancherilor internaționali, de-au fugit din insulă precum șobolanii!

22 ianuarie 2019 18:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.