Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un avion privat la bordul căruia se afla fotbalistul Emiliano Sala, noul transfer al celor de la Cardiff, a dispărut de pe radar în zona Alderney, în Insulele Canalului.

Aeronava de mici dimensiuni a fost declarată dispărută luni, 21 ianuarie, la ora 20:30.

UPDATE: John Fitzgerald, şeful căutărilor de Canalul Mânecii, spune că toţi cei aflaţi în aeronavă au şanse mici să mai fie în viaţă. „Nu cred că mai sunt în viaţă”, a spus Fitzgerald, conform So Foot.

Conform presei din Franţa, avionul dispărut a avut probleme încă de la plecarea din Nantes. Ouest-France scrie că aeronava a avut probleme la decolare, încercându-se de 3-4 ori procedura propriu-zisă înainte de reuşită. A ajuns în aer, iar acum autorităţile caută cu disperare să găsească avionul.

Aeronava zbura de la Nantes, Franţa, la Cardiff>a bordul acesteia se afla şi Emiliano Sala (28 de ani), fostul golgheter al lui Nantes, fost coleg cu Ciprian Tătăruşanu, noua achiziţie a celor de la Cardiff.

Sala a fost prezentat la Cardiff, formație cu care a semnat până în 2022.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.