Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Andrei Caramitru, unul dintre fiii actorului Ion Caramitru, s-a înscris în USR, unde se va ocupa de programul de guvernare al formatiunii. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a partidului condus de Dan Barna.
"Bine ai venit în echipă, Andrei Caramitru! Antreprenorul și consultantul Andrei Caramitru s-a alaturat USR și a devenit consilierul președintelui USR Dan Barna pe programul de guvernare al partidului.
Andrei Caramitru este unul din cei mai cunoscuți consultanți economici români, având o experienta de 20 ani in domeniu. A fost partener senior al McKinsey la nivel global și a fondat biroul lor din România. Caramitru a precizat ca nu poate accepta ce se întâmplă cu România, pe plan politic.

Integral pe LibertateaComentarii

v Era "normal ca baiatul lui Caramitru sa intre in politica, alaturi de USR. Se pare ca se confirma "apartenenta" tatalui lui si probabil si al lui. Oare noi nu mai scapam de ochi albastrii?

22 ianuarie 2019 17:03

Caramitru? Ăla care îi spunea la revuluție, în celebrul studiou 4 al TVR, fostului poet Dinescu: „Mircea, fă-te (arată) că lucrezi”? Păi nenea Caramitru ăsta cam avea consemn de la Secu să facă tot ce a făcut prin FSN, la țărăniști sau în CDR! Atitudinea sa ostilă față de fenomenul Piața Universității, precum și alinierile sale ulterioare cu personalități actoricești care au mușcat cu mare poftă din momelile lui Soroș, eșuând în cele din urmă în mișcarea #Rezist, sub privirile aprobatoare ale nucleului dur al noii Securități, arată că Neluțu Caramitru a fost mereu un actor (remarcabil, de altfe!) întors cu cheița de cei de la Secu. De ce să ne mire atunci că plodul său și-a găsit cheia de boltă a existenței sale în USR, care este creația politică de suflet a SRI?!

22 ianuarie 2019 13:22

Dovada ca se fura de mult in Romanica! Toate beizadelele sunt scolite de la Oxford in sus.

22 ianuarie 2019 12:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.