Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Kovesi vrea să devină şeful Parchetului European, ignorând dosarele penale care o urmăresc.

Procedura de selecție a procurorului-șef european este în curs, iar reprezentanţii Comisiei Europene precizează că evaluarea este făcută de o comisie independentă.

Noua structură se va ocupa de investigarea, urmărirea penală și trimiterea în judecată a autorilor infracțiunilor cu fonduri europene.

Fosta șefă DNA și-ar fi depus candidatura pentru acest post. Este o procedură de selecție care este în plină desfășurare la nivelul Comisiei Europene, reprezentanții declarând că nu se ocupă de acest proces.

Parchetul European investighează infracțiunile care aduc prejudicii bugetului Uniunii Europene, actele de fraudă sau de corupție.


Comentarii

antena 3 de cacat articol made fabricat de cacati de la antena 3,,

23 ianuarie 2019 10:58

Stefan Dragnea, fiul lui Satan Trebuie urgent sa dau o muie unui postac PSD.

23 ianuarie 2019 8:52

Didel Nu are nici o sansa. A fost o unealta de unica folosinta.

23 ianuarie 2019 8:29

Florin Ciordache Kuminecaturile bucilor gemene, imi placi enorm. Dragnea ia de la sarqci ca sa dea pensii speciale la bogati. Te-as iubi nonstop, dar am auzit ca esti incontinent. In cazul ssta doar ma voi pisa pe tine.

23 ianuarie 2019 8:25

Kuminecăturile Gemene Preacinstita Fecioară ecce cea mai potrivită pentru conducerea Euro Inchiziției. Fosta procuristă șefă a Direcției Neprihănirii Arianusului practic nu are competiție. Întrebucerea ecce cine va fi șeful Agenției Anti Kurrupție? În viitorul nu prea îndepărtat când populația țărilor civilizate din UE ecce compusă exclusiv din specimene Homo Superior, România evident după RoExitul dur a ajuns înapoi în evul mediu și are un surplus de copii. Guvernul mondial evident va distribui copiii țărilor nevoiașe care îi vor absorbi cu brațele deschise. Problema ecce că s-ar putea să fie și abuzuri. Agenția cu pricina va avea responsabilitatea să depisteze și să investigheze cazurile de sfinktere franjurate și să pedepsească neprihăniții nevinovați de ciordeală altfel...

23 ianuarie 2019 3:32

Gaozar EURO-marxist de bulan-"gen" depizdat 17:55

22 ianuarie 2019 22:48

Bine, dar asta e MODUS OPERANDI al schemei EURO-infractionale, nu?! EURO-banditzii care se disting printr-o activitate prodigioasa "gen" Portocala, primesc drept recompensa un post în ierarhia superioara a EURO-group-ului (infractional, n.m.) - E EXACT ca la (alde) Al. CAPONE, nu?! Pe când muizdele, alcoolicele & al dez-creierati marxisti ("gen" Creatza, Mogherica Pizdirini, Moscowissii P. & comp.) ajung ... Kommissari "europeni", nu-i asa?! Cu respect, Paulus

22 ianuarie 2019 22:45

Tessa Inchiderea Dosarului EADS e o incalcare a tuturor principiilor dreptului penal. Deci daca Germania a facut presiuni pentru inchiderea dosarului, in noul Reich Germano-Francez- totul este posibil, adica DICTATURA e in floare. Kovesi va deveni un fel de sefa a noului GESTAPO! Halal Europa democratica... Rahat cu apa rece!

22 ianuarie 2019 18:06

Kuminecaturile Bucilor Gemene, sodomitul de serviciu al PSD Kovesi l-a scapat pe Dragnea de condamnare cu executare.

22 ianuarie 2019 17:55

MK ultra folosit de P$D PSD a inceput sa foloseasca clone umane pe post de postaci. Clonele nu au ratiune, simt moral, ematie, suflet, etc. Uitati-va la acest v, de exemplu.

22 ianuarie 2019 17:53

Gicu SUCCES, Codrutza!!

22 ianuarie 2019 17:53

Gicu @ v @ Tu ai oricum greata pe UE, ca esti PSD.ist si... pupincurist PSD.

22 ianuarie 2019 17:52

v "La valoarea ei" trebuie "neaparat" sa mearga pe o functie "mare", pina nu o baga astia la pirnaie pt suita de ilegalitati pe care le-a facut. Daca o sa fie numita, pe aceasta functie, voi avea o greata totala fata de institutiiile Europene.

22 ianuarie 2019 16:31

La câte FALSURI ÎN ACTE a facut această ”fătucă=farmacistă” mai merge încă unul!

22 ianuarie 2019 13:48

Păi, e și creația lor, ce dracu! Băi fraților, nu uitați că filiația de la bolșevismul marxist, o vreme frate geamăn cu naționalism-socialismul nazist, pe de o parte, și neomarxismul soroșist din zilele noastre, pe de alta, străbate istoria ca un fir roșu! Pozele cu vizitele lui Soros la UE arată starea de fericire extatică a conducătorilor mUE (între care, ciurpriză, și Monicața noastră Macovei!) de a-l avea pe domnul Gyorgy Soros printre ei. Prin urmare, recuperarea Lulutzei din ghiarele barbarilor de români ar fi cel mai natural act din lume! Banditismele comise de zâna DNA în Românica nu constituie un blam, ci, dimpotrivă, o glorie! Marea calitate soroșistă a Lulutzei este reflectată și prin adorarea acesteia de către #rezistaci în Piața Victoriei, cât și pe canalele de propagandă ale patronilor securiști ai Mișcării. Prin urmare, orice șut în cur primit din partea românilor care își iubesc țara și istoria are ca efect propulsarea sa accelerată în ierarhiile populist-soroșiste evropene. Monicața Macovei este deja pe metereze și o așteaptă cu drag și dor.

22 ianuarie 2019 13:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.