Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Dupa ce s-a aflat despre eventualitatea aparitie a unei ordinante de urgenta vizand contestatia in anulare, ministrul Justitiei a venit, luni dimineata, cu alte precizari, subliniind ca o astfel de contestatie va putea fi formulata atat de catre cei care, incepand cu 2014, au primit condamnari din partea unor “complete nelegal constitutite”, dar si in cazul achitarilor, in sensul in care pot fi uzitate si de catre procurori.

Referindu-se la “posibila OUG pentru contestatia in anulare ce va putea fi formulata de catre cei care, din 2014 incoace, la zi adica, au fost condamnati in complete sau de catre complete nelegal constituite”, ministrul Justitiei a tinut sa sublinieze ca “atentia dvs. ar trebui sa se indrepte, cel putin in egala masura, si spre cei care au generat acest eveniment juridic destul de neplacut, adica cei care nerespectand prevederile imperative ale legii au constituit altcumva completele si am ajuns in situatia in care, timp de aproape patru ani de zile, completele de cinci de la Inalta Curte au fost nelegal constitutite”.

Integral pe Naţional