Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Intenția Guvernului de la București de a emite Ordonanță de Urgență pentru contestația în anulare a stârnit reacția extrem de critică a vicepreședintelui Comisiei Europene, finlandezul Jyrki Katainen, care a transmis că o astfel de deciziei este "incredibilă" și că "poporul român merită stat de drept".

”Incredibilă știre. Poporul român merită stat de drept. Ministrul Justiției a anunțat că e gata să dea o ordonanță prin care sute de condamnări în cazuri de corupție vizându-i pe înalții demnitari vor fi inavlidate”, a reacționat, pe twitter, oficialul finlandez, comisar pentru pentru Creştere economică, Locuri de muncă, Investiţii şi Concurenţă.

Integral pe HotnewsComentarii

Ecce Kurrupt Românii merită stat de drept dar deocamdată ne putem permite doar statul de-a dreptul aplecat pe care kuriștii de pretutindeni se screme disperați să-l salveze... Criticile care se aude din vârful bananierului primordial ecce normale. Pe Konchita Wurst evident o doare arianusul văzând cum Cristian Homobuci primește șuturi în kurcubeu cu sălbăticie. Cum poți să mai înbuci în tihnă în astfel de condiții?!

22 ianuarie 2019 20:05

ALEXANDRU LAPUSNEANU Credem ca este momentul ca romanii sa spuna : AJUNGE! Dute Monser Jyrki in tara ta si vezi-ti de treaba ta! Nu te baga in treburile interne ale Romaniei! Vezi-ti de ... FINLANDIA ta! Sau, probabil ca ai consumat prea multa si ... abia te-ai trezit! De ce este necesara aceasta masura? Ti-ai pus intrebarea? Sau tu si altii de teapa ta doriti sa ramana sentinte date de niste complete de judecata nelegale? Nimeni si nimic nu va avea nimic de castigat sau de pierdut! Ci numai STATUL DE DREPT DIN ROMANIA VA AVEA DE CASTIGAT! Toate aceste cauze pe care tu si altii de teapa ta, daca se vor transforma in sesizari la CEDO, romania va plati cu varf si indesat si cu siguranta sentintele vor fi anulate! Toate aceste procese vor fi reluate si judecate de complete de judecata legal constitutite! Aceste complete de judecata vor stabili definitiv vinovatiile sau nevinovatiile in aceste cauze! Problema este ca dl Ministru nu doreste sa dispuna masurile necesare si in cazul completelor de 3 judecatori care de asemenea au functionat nelegal! In anii 2017, 2018 au functionat fara ca ICCJ sa deruleze procedurile legale pentru constituirea acestora! Din pacate, credem ca Dl Ministru este interesat numai de nelegalitatea comletelor de judecata formate din 5 judecatori! CURAT, MURDAR NENE IANCULE!

22 ianuarie 2019 14:13

Care stat de drept, cretinilor? Este stat de drept acela în care o armată de doojde mii de securiști face și desface guverne, pune președinți pe cine poftesc ei, măsluiește alegeri, spionează la greu propriul popor, ascultă tot ce mișcă și înregistrează orice bășină pentru a putea distruge, cu ajutorul justiției politice, orice urmă de libertate, de democrație și de drepturi ale omului? Este, de asemenea, stat de drept acela care folosește mii de porkurori, mai mult securiști decât procurori, care, în loc să-i ajute pe judecători în actul de justiție prin culegerea de probe veritabile, atât în favoarea victimei cât și a acuzatului, pentru stabilirea adevărului, se ocupă intens cu măsluirea acestuia cu ajutorul probelor false și al ascunderii celor reale, atât în scopuri de poliție politică, cât și de răfuieli personale sau de clan mafiot, în scopul îmbogățirii fără just temei. Ba îi mai și terorizează pe judecători, sau chiar îi arestează dacă nu le fac pe plac!!! În același arsenal al porkurorilor figurează denunțurile abuzive, mărturiile mincinoase, smulse prin șantaj, sau martori acoperiți sub identități multiple. Vă sună cunoscut? E plină țara de victime ale unor asemenea practici, specifice statului mafiot și securist! Și sunt și alte aspecte de injustiție socială și politică, cu ajutorul cărora se instituie implacabil dictatura absurdă a clanurilor securiste și mafiote. Asta vrea mUE pentru români, în aplauzele entuziaste ale secureilor de la HOT NEWS! Să dea Dumnezeu să aibă și ei parte de așa ceva!

22 ianuarie 2019 12:45

Sa fie clar! Niciunul din condamnatii definitiv pentru fapte de coruptie din Romania, nu este cu totul si cu totul nevinovat, asa cum vor sa o dreaga astia (scotand interceptarile telefonice din categoria probelor admise fiind obtinute cu tehnica SRI). Restul sunt detalii legate de cuantumul si modul de executare al pedepsei.

22 ianuarie 2019 12:15

Parcagiu de servici Asa-i atunci cand te iei dupa fackatorii de stiri bazate pe informatii partiale !

22 ianuarie 2019 11:41

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.