Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Brexit-ul și vocile din ce în ce mai critice ale unor țări ca Ungaria și Polonia fac ca Europa să pară din ce în ce mai slăbită, iar asta i-a determina Angela Merkel și Emmanuel Macron să ia măsuri. Astăzi, cei doi vor semna un nou acord bilateral, eveniment la care a fost invitat și Klaus Iohannis.

Anunț dezastator! Se mărește factura la electricitate! Cât veți plăti în plus


Preşedintele Klaus Iohannis va participa, marţi, la Aachen, în Germania, la ceremonia de semnare a Tratatului de cooperare şi integrare franco-german, la invitaţia cancelarului Angela Merkel şi a preşedintelui francez, Emmanuel Macron.

Integral pe CapitalComentarii

ASA E - E UN "MOMENT" cu adevarat ... "SEMILUNAR" (adica un fel de "CRUCIAL" pe limba EURO-potailor, n.m.)! Si o sa puna în discutie si "uniunea energetia" (prin intermediul careie EURO-pushlamalele cresc în mod artificial factura la curent, ca sa-si "rentabilizeze" "regenerabilele", n.m.) - nu?! Cu respect, Paulus

22 ianuarie 2019 22:56

Gogu Ce Johannis, la situatia actuala din Romania cel mai bine ne pot repprezenta penalul Dragnea, agramata Viorica si cel cu mitraliera. Votati PSD !

22 ianuarie 2019 12:57

retardat de Sibiu Ce-o face 'SASE CASE' acolo?

22 ianuarie 2019 10:44

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.