Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean a afirmat luni, la "Sinteza zilei", că guvernul Cioloș ”a fost un dezastru pentru țară”.

Potrivit deputatului liberal, după dezvăluirile privind legăturile securiste ale lui Dacian Cioloș ar fi trebui să existe manifestații publice de protest, așa cum s-ar fi întâmplat în cazul unor democrații consilidate.

"Este strigător la cer și este un semnal de alarmă pentru noi toți, pentru că doar prin simplul fapt că, da, putem să facem niște legături, niște legături - Cioloș cu Vulpea, Cioloș cu soră-sa, , toate serviciile în care aceși indivizi au fost implicați și iată că se implică și acum în politică într-un mod nepermis, din punctul meu de vedere, într-o democrație.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

„Mă vei uita, căci și uitarea / E-nscrisă-n legile omenești”! Este uluitor căt adevăr exprima acest distih dintr-o veche romanță de-a noastră! Generațiilor mai noi nu le vine să creadă cât de urâtă a fost de către părinții și bunicii lor vechea Securitate pentru blestemățiile făcute împotriva poporului român. Nu le vine să creadă că a fost creată de regimul bolșevico-evreiesc după alungarea regelui în decembrie 1947 pentru a distruge elitele politice, intelectuale și militare ale României și pentru a zdrobi rezistența anticomunistă din munți. Acelorași noi generații nu le vine să creadă că Gheorghiu Dej a fost iradiat deoarece, cu răbdare și perseverență, a readus sub control național organismul monstruos al Securității și a inițiat desprinderea de puterea tutelară bolșevică. Nu le vine să creadă că Ceaușescu a fost asasinat pentru că, între altele, pusese cât de cât sub control puterea Securității. Sigur, căderea comunismului s-a datorat în primul rând schimbării contextului internațional, dar, prin trădările sale, Securitatea română, care nu și-a uitat niciodată reflexele totalitare, a asigurat caracterul sângeros al așa zisei revoluții române. Iar cine a trădat o dată, va mai trăda, cu siguranță! Constat, de aceea, cu tristețe, că noile generații acceptă cu uluitoare naivitate propaganda mincinoasă a noii Securități, pusă deja în slujba intereselor de globalizare a lumii, cum că ar vrea binele românilor, când, de fapt, în numele unor idei general valabile, sapă de zor la temelia statului român și a identității naționale. În acest vast proiect, Cioloș al nostru nu este decât un soldățel care a aflat la timp, de la vulpe, dincotro bate vântul!

22 ianuarie 2019 14:40

ca la noi, la nimeni! Inca un popa care isi da cu parerea in poltica lumeasca, ca si Gadea.

22 ianuarie 2019 10:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.