Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Klaus Iohannis va participa, marţi, la Aachen, în Germania, la ceremonia de semnare a Tratatului de cooperare şi integrare franco-german, la invitaţia cancelarului Angela Merkel şi a preşedintelui francez, Emmanuel Macron.

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, în marja deplasării în Germania, şeful statului va avea şi o întâlnire cu militarii români care activează la baza militară NATO de la Geilenkirchen.

Semnarea Tratatului franco-german de către preşedintele francez şi cancelarul german va avea loc în Sala Încoronării a Primăriei oraşului Aachen.

Acest moment va fi precedat de alocuţiuni ale prim-ministrului landului Renania de Nord-Westfalia, Armin Laschet, primarului oraşului Aachen, Marcel Philipp, preşedintelui francez, Emmanuel Macron, şi cancelarului Angela Merkel. Ulterior semnării documentului, vor susţine alocuţiuni preşedintele Klaus Iohannis, care reprezintă România în calitate de preşedinţie în exerciţiu a Consiliului Uniunii Europene, preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, şi preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker.

Integral pe AgerpresComentarii

"noul" AgerPoollaPress - UP DATE Si SUGE euro-POOLLA, începând cu "nucleu' dur"! Klaus are gura mare / Si-o suge la fiecare! (la fiecare ocazie, n.red.).

22 ianuarie 2019 22:50

Un NAZIST IMBECIL!!!! "Mă întreb dacă președintele Klaus Iohannis a înțeles unde se afla, pentru că nu pot să nu constat faptul că atunci când reprezinți România la o reuniune care are mai mult decât un simbolism aparte, adică resemnarea unei convenții între Franța și Germania, înseamnă foarte mult că președintele statului a fost acolo”.

22 ianuarie 2019 21:55

v Ghiolbanis s-a dus acolo ca "expert sau garant", ca si francezii au semnat acordul de depunere al tezaurului Tarii la Rusi, ca garant si ne-au "garantat", de tot acolo este tezaurul. S-au era prea "ostenit" de cit a lucrat la Trococeni si a mai facut si el o excursie pe banii nostri. Poate s-a dus la nemti sa i se mai spuna ce are de facut?

22 ianuarie 2019 16:52

Fritz Laurentiu sasul este mai patriota ca multi romani si respectat in Europa.

22 ianuarie 2019 9:59

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.