Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Guvernul Venezuelei a anunţat luni că a suprimat o mică revoltă militară după ce un grup de ofiţeri au furat armament şi au răpit mai mulţi oficiali, iar un videoclip postat online a arătat un sergent care cerea înlăturarea preşedintelui Nicolas Maduro, relatează Reuters.

Ofiţerii au atacat un avanpost al Gărzii Naţionale din cartierul Cotiza din Caracas, la un kilometru de palatul prezidenţial Miraflores, unde au întâlnit o "rezistenţă fermă", a anunţat guvernul printr-un comunicat. Martorii au declarat că au auzit focuri de armă la ora locală 3.00.

Integral pe MediafaxComentarii

Ecce Maduru Eu când strânge din buci rupe tot. Kurcubeul meu ecce impenetrabil iar sfinkterul meu ecce virgin. Mascotele care avea puța mică și lua muie peste cortina de fier de fapt o cerea ca niște kurve proaste de aia a luat-o spectaculos la caca. Poponautul care a zis că omul nu poate trăi numai cu dulceață de prune ecce kurrupt. Eu cred că dacă înbuci din cozonacul lui ești deja mort.

22 ianuarie 2019 0:43

Kuminecăturile Gemene Adică carevasăzică kuriștii sponsorizați de Inteligența Centrală a Arianusului nu au reușit să dea gaură unui kurcubeu tricolor care ecce poziționat strategic... S-o fi muiat Axa Kurcubeului chiar așa sau poartă jmecherul ăsta chiloți de tablă?

21 ianuarie 2019 22:35

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.