Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Augustin Lazăr consideră că înregistrările de la DNA din spaţiul public, în care fosta şefă a DNA Anca Jurma şi Florentina Mirică discutau, reprezintă o modalitate de reacţie a unor magistraţi care nu sunt în apele lor. Lazăr a mai spus că activitatea DNA se desfăşoară în condiţii neprietenoase.

„Ce credeţi că i-a determinat să înregistreze pe cutare şi cutare? Decât în cazul în care să arate că el a făcut tot posibilul să instrumenteze acel dosar. Cineva care e magistrat al Ministerului Public ar trebui să aibă încredere în ceilalţi care au examinat dosarul. Trebuie să îi convingi pe ceilalţi că acela e adevărul din cauză. Unii colegi iată că nu acceptă o asemenea situaţie. Nu cred că e o poliţă de asigurare, dar e un fel de a reacţiona al unui magistrat care nu este în apele lui, tocmai cum trebuie”, a spus Lazăr, la un post se televiziune.

Declaraţiile vin după ce înregistrarea apărută în spaţiul public, în care protagoniste sunt actuala şefă a DNA, Anca Jurma, şi procurorul Florentina Mirică, a creat agitaţie în sistemul judiciar.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.