Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Câteva sute de persoane protestează, luni seara, în Piaţa Victoriei faţă de recentul proiect de ordonanţă a Guvernului, anunţat de ministrul Justiţiei, referitoare la contestaţiile în anulare în cazul completurilor de cinci judecători nelegal constituite.

Protestatarii scandează împotriva Guvernului şi a coaliţiei aflate la putere, fluturând steaguri ale României şi Uniunii Europene.

Integral pe AgerpresComentarii

Stan Pățitul Jandarmii sunt în vacanță sau nu le plătește orele suplimentare ? Iar au ieșit ciudații, neîmpliniții, nefu...le, în stradă.

22 ianuarie 2019 9:18

PUAH ! Iarba si prafurile costa, consumatorii presteaza pt argintii capatati ! Priviti si va minunati, ce panarame zbiara, habar nu au pt ce au fost trimisi sa zbiere impotriva Guvernului.

22 ianuarie 2019 6:56

Stefa alupigus, imi placi enorm. Nu pot uita bucile tale.

22 ianuarie 2019 6:07

Dar pleacă-n p.mea, cine te oprește?! Ori afară ești out și de pe lista lui Soros? Curci bete, curiiști, curveturi, cretineturi și gunoaie soroșiste alimentate cu bitcoaie! Le aveți voi cu munca, cu cetitul în bibliotecă, cu cultura umanistă și cu cea politică la fel precum Multul de la Cotroceni cu fizica cuantică, dar expert în aia imobiliară! Ieșirăți să spargeți semințe, să scuipați lumea și să vă aruncați prezervativele pline cu lichid seminal în Piața Victoriei! Rasă de pudeli clănțăi cu creierele făcut pulbere de prafuri și cu funinginea cânepii în gâtlej!

22 ianuarie 2019 4:11

v Se pare ca a inceput campania electorala. Oare v-or putea schimba conducerea tarii aleasa democratic prin alegeri, citiva oameni foarte vocali? Oare cine ii opreste sa mearga la vot, sau au obtinut un scor atit de mic incit nu intra nici in parlament?

21 ianuarie 2019 23:20

Paulus @Mihai Stoica Bine, si cine e sperietoarea de ciori cu aparente (oarecum) umane din prim-plan si ce legatura are ea cu ... cine?! Musca daca pui mana pe ea?! Si: cui ii foloseste ca respectivei sa i se refuze dreptul de a se ... evapora (nu de alta, dar ca sa nu-mi sperie mie copiii, sa viseze noaptea urat, n.m.) Cu groaza (si oarece respect), P.

21 ianuarie 2019 22:45

Fatuca din poza sta cu gurița întredeschisă, numai buna de stropit cu substanță seminală!!!!

21 ianuarie 2019 22:09

alupigus Sa va bag pula-n gura la toti hastagistii corporatisto-securistoizi , tradatori si slugi ordinare ale etnicului german care-i uraste pe romani !

21 ianuarie 2019 21:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.