Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Secția pentru judecători din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a reacționat față de practicile procurorului Mircea Negulescu, care a activat la Serviciul Teritorial Ploiești al DNA, de a urmări, fila și spiona alți judecători de la instanțele din Ploiești cu scopul final de a-i șantaja. Secția pentru judecători din CSM a condamnat în mod ferm astfel de practici, atrăgând atenția cu privire la pericolul ca acestea să se constituie într-o modalitate de lucru a unor procurori în scopul încălcării în mod grav a independenței judecătorilor, cu consecința afectării actului de justiție, în detrimentul drepturilor și libertăților fundamentale ale cetățenilor.

Integral pe CotidianulComentarii

ariciul Adica cum?Eu ii dau de f...t si nu-l filmez sa-l am la mana?Ori aia care-i da p...a e proasta?dar pestele care o are pe stiuca respectiva.are tot interesul sa detina cateva carti sub maneca.Care e curat si poate sa-l santajeze cineva?Pa mine nu ma santajeaza nimeni dar daca vreu sa deschid cateva dosare ori sa povestesc niste basme mai vechisoare asa,ho-hooooo As aduna de un roman.

22 ianuarie 2019 11:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.