Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Marin Anton, președintele PNL Giurgiu, a avut prima reacție după ce Ludovic Orban l-a exclus din partid.

''Am avut o declarație la o întrebare vizazi de justiție într-o conferință de presă la Giurgiu, am spus să nu mă întrebe pe mine despre ce se întâmplă în Justiție pentru că eu sunt subiectiv la acest capitol. Am spus că dacă s-ar da amnistia, am o problemă acasă cu copiii, pentru că au zis că cel puţin o dată vor vota PSD. De aici discuțiile. Nu eu am spus că aș face asta, copiii mei sunt mari, au educație sănătoasă. Nu a fost un îndemn al meu. Ei știu foarte bine cât am suferit eu în urma unui proces și din punctul lor de vedere e o mare nedreptate în cazul meu, dar trebuie să ducem lupta până la capăt. Eu am încredere în Justiție și sper să mă declare nevinovat.'', a declarat Marin Anton la România TV.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

K Psihopatul de serviciu Ivanescu, nu si-a inghitit pastilele de calmare, asa ca, face spume la gura, impotriva cetateanului din Giurgiu. Nebunule, Ivanescule, de unde cunosti tu, bai nebunule, ca omul a furat ceva?!

21 ianuarie 2019 20:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.