Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Filosoful Mihai Șora spune, luni, în contextul anunțatei Ordonanțe de Urgență care le permite condamnaților definitiv de către completuri de judecată nelegal constituite, din 2014 până acum, să poată face recurs în anulare, că "vine o vreme când trebuie să iei taurul de coarne înainte ca el să te zdrobească sub copite". El afirmă că "PSD nu funcționează ca un partid politic, ci ca un grup infracțional organizat", iar, în opinia sa, soluția o reprezintă ieșirea la proteste masive, alegeri anticipate și participarea împreună la alegeri a USR și Plus, partidul lui Dacian Cioloș.

Într-un mesaj postat luni pe Facebook, Șora spune că "vine o vreme când trebuie să-ți iei soarta în mâini și să iei taurul de coarne înainte ca el să te zdrobească sub copite" și vorbește despre trei soluții: 1 - proteste masive, 2 - anticipate, 3 - USR & PLUS, împreună la alegeri.

Integral pe HotnewsComentarii

Acest IMBECIL = Mihai SORA este dovada vie a unei fosile, preistorice, senile și demnă pentru titlul de ”pupincuristul mondial”. Când au venit comuniștii la putere, o pupa în MS-DOS pe Ana Paucker, iar dupa cca. 74 de ani tot pupincurst a rămas. Acest JEG=ȘORA nu a putut să-și depășească condiția!

22 ianuarie 2019 10:29

v Sora, daca sustii ca esti filozof ar trebui sa stii ca democratia se bazeaza pe alegeri. Pina la virsta asta trebuia sa militezi pt alegeri libere. "Teoriile" tale trebuiau sa aiba niste milioane de adepti si sa fi cistigat niste alegeri care sa duca tara pe culmile dezvoltarii si prosperitatii. Asa esti de risul lumii, indiferent de "cultura" ta. Sper ca mai ai "toate tziglele pe casa".

21 ianuarie 2019 23:33

Victor Popescu Bine, dar lu' alde Ana Paucker n-a indraznit sa-i spuna sa se care, cand ii slujea ca pudel de curte, nu?! Cu respect, VP

21 ianuarie 2019 22:50

Șora filozof?! Păi ăsta a scris broșuri de propagandă bolșevică pe vremea Anei Pauker! A și lucrat, efectiv, ca agitator în campania de colectivizare a agriculturii. Prin activitatea „filosofica” de scriere și transcriere (după sovietici) a broșurilor de agitație și propagandă a acces la funcția de consilier al tovarașei Ana, apoi la aceea de director al ESPLA - Editura de Stat pentru Pentru Literatură și Artă, foncție din care a vegheat la puritatea realismului socialist în domeniul respectiv. Vă dați seama că musiu Mișel Șora era un bolșevic sadea. Acum că marxism-leninismul a fost vopsit în neomarxism soroșist, faraonul bolșevic este dezvelit din cârpe și adus în piață pe post de lumină al filosofiei universale! Mare-i grădina ta, Doamne! Afinitățile de idei nu se dezmint însă, oricât de groasă ar fi vopseaua...

21 ianuarie 2019 19:58

PANTERA TRICOLORĂ Atenție: „filozoful” Șora va fi îmsoțit în coloana rezistacilor de colegii săi de generație: Tutankhamon, Keops, formația de Ramseși și Cleopatra, dacă obține bilet de voie de la Cezar... Așadar, prin grija mumiilor, ne așteaptă un viitor luminos.

21 ianuarie 2019 16:55

crestinu` si....nu prea Ce "MAI" vrei tu , baih....alzheimeristule, nu are nici o importanta ! Nici macar pt tine ! Asa ca...paaaaaa si pu....la toata lumea !

21 ianuarie 2019 16:28

@XYZ - cand o sa ajungi tu sa ai realizarile acestui 'moshneag senil', abia atunci ai dreptul sa comentezi. Deocamdata nu esti decât un postac ridicol. Intrebarea ta - ce realizari? O cautare simpla pe google wiki iti raspunde la intrebare. Tu ai libertatea de a posta pe net. El timp de 20 de ani a avut puterea de a se opune regimului comunist. Tu ai avea aceasta putere? Sau te-ai pleca precum salcia la mal, dupa cum 'bat' vremurile?

21 ianuarie 2019 15:26

stefan popescu batranete,haine grele...

21 ianuarie 2019 14:47

XYZ Moshneagul de 98 ani, profita de faptul ca, Justitia nu-l mai poate condamna - din cauza celor 98 ani fara onoare, - pt. calomnierea unor cetateni, insulte gratuite si alte magarii, adresate de senilul moshneag. Bai, senilule, esti filozof, cum este Grivei caine de salon !

21 ianuarie 2019 13:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.