Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Simona Halep a pierdut pentru a noua oară în zece meciuri cu Serena Williams (16 WTA), dar a chinuit-o în multe momente pe americanca de 37 de ani şi a părăsit terenul în aplauzele publicului.

Serena Williams s-a antrenat pentru Australian Open 2019 în compania unor jucători din circuitul masculin, iar acest lucru s-a văzut până acum, la Melbourne, inclusiv în confruntarea cu Simona Halep! Ceea ce s-a petrecut în primul set e ceea ce se numeşte un duel inegal: în 20 de minute, Serena, pur şi simplu, s-a distrat cu adversara ei, impunându-se cu 6-1. N-a fost, totuşi, cel mai rapid set luat de Serena la această ediţie de la Australian Open, ea câştigând cu 6-0, în prima zi, cu Tatjana Maria (73 WTA), în 19 minute.

Integral pe AdevărulComentarii

ariciul Ba lasati prostiile ,ca o caprioara nu e totuna cu o ciuta sau un ponei cu un armasar .Serena face doi pasi tot terenul iar Simona face patru ,la aceeasi viteza a mingii dar nu si la aceeasi putere.o fi terenul egal si rachetele la fel ,dar daca stau si ma gandesc la efortul si lupta dusa ,Halep a batuto net pe Serena la conditiile la care a trebuit sa lupte meciul.

22 ianuarie 2019 11:18

Păcat! N-a avut parte de un antrenor care să-i fi vârât până în adâncul subconștientului îndemnul ca atunci când joacă cu gabarite din astea supradimensionate să-și zică sieși: MIȘC-O! MIȘC-O! NU-I DA MINGEA ÎN RACHETĂ! TRIMITE DEPARTE DE EA! În setul al doilea și în următorul până la 3-2 a făcut așa din instinct, iar Serena strălucea de de sudoare de parcă era unsă cu untură! De la 3-2, ori n-a mai avut nici ea benzină, ori a încercat să revină la păgubosul tica-taca de pe vremea lui Cahill și, în loc să fie ea vânătorul, a fost fugărită de mormanul de slănină ca un biet iepuraș! TREZEȘTE-TE, SIMONA, din vrăjeala visului Cahill! A fost un handicap pentru tine, nu un mare ajutor! Ar fi culmea ca la mijloc să fi fost și vreo poveste sentimentală! Ar însemna să fii și să rămâi o biată gâsculiță dacă mai tânjești după el! Dacă înveți să MIȘTI huidumele, abia de acum începe adevărata ta carieră!

21 ianuarie 2019 17:32

UNFORGIVEN Da, asa e, iar in setul 3 a avut 3-2 si 40-15 parca. La 4-2 ar fi câștigat sigur. Serena, daca nu castiga după serviciu, la 3 schimburi peste fileu, era gata si tocmai de aceea cauta sa puncteze decisiv până atunci. In primul set, ar fi descurajat pe oricine prin forță și precizie milimetrica. Bravo Simonei cum nu s-a lăsat descurajată si a luptat de la egal la egal, dar asta inseamna serviciul în tenis, decisiv direct prin As sau prin scoaterea din teren în extremis, plus returul imparabil la serviciul 2, mai cu teamă al Simonei. După evenimentele si pauza de anul trecut, nu ma asteptam la o asemenea revenire fantastică din partea amândouă ! PS: Respect, deși Serena era mai marcată de varsta si masa deplasabilă, Simona va mai avea timp sa dainuie daca ii permit vertebrele L3-L4-L5 pentru ca cele nou venite nu au valoarea Serenei !!!

21 ianuarie 2019 15:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.