Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Prim-vicepreședintele PNL Raluca Turcan spune, referitor la ordonanța anunțată de ministrul justiției privind recursul în anulare, că Tudorel Toader îi oferă liderului PSD Liviu Dragnea garanția că va scăpa de condamnarea din Dosarul Referendumului, ceea ce este o sfidare la adresa milioanelor de români care respectă legile.
”Condamnatul Dragnea a dispărut de la sfârșitul anului trecut într-un concediu prelungit. Se va întoarce din nou în spațiul public românesc imaculat. Va clama victoria în lupta sa împotriva justiției. Milioane de români care au respectat legile acestei țări sunt umiliți încă o dată. Află acum, în anul 2019, că există oameni mai presus de lege. Învață că există dreptate, dar nu pentru oricine. Văd, din ce în ce mai clar, că există oameni și supra-oameni”, a scris Turcan pe Facebook.

Integral pe HotnewsComentarii

ION Basescu/PDL au inlocuit regulile DEMOCRATIEI, cu legea pumnului si a violentei verbale si faptice. Cand Basescu a lovit peste gura, pe copilul din multimea stransa la miting, deoarece baietelul il fluierase, si Javra a ramas nepedepsita de Justitie, atunci, s-a instaurat AGRESIUNEA si ATENTATUL asupra Legilor democratice, in Romania. Partidele "dreptace" si dl. Johanis, au preluat cu entuziasm de la Tartor, legea pumnului, in lipsa de argumente rationale. Puii otravitori ai legii pumnului, au fost clociti de regimul PDL/Basescu, si, acum, au aruncat Tara in haos si anarhie.

21 ianuarie 2019 11:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.