Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

​Ministrul Justiției Tudorel Toader a făcut luni dimineața noi precizări privind Ordonanța de Urgență în baza căreia cei care au fost condamnați definitiv de către completuri de judecată nelegal constituite, din 2014 până acum, să poată face recurs în anulare, afirmând că premierul va decide când și dacă aceasta va fi adoptată.
Toader a spus că există un draft la MInisterul Justiției și a mai susținut că se va cere avizul Consiliului Legislativ și al CSM în funcție de care se va ajunge la o forma finală a documentului.

Integral pe HotnewsComentarii

Vali Care premier sa decida ..ce ? nu inteleg la cine se refera ...La tanti Veorica ..?Tanti Vasilica ...? pai trebuie sa ai macar idee despre ce se vorbeste ..o idee vaga macar...Dar tanti asta e duuuusaaa cu mintea in porumb...Cred ca ea nici acum nu intelege ce se intampla...asa pare de aeriana la tv.

21 ianuarie 2019 11:41

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.