Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Reprezentanţii USR au transmis, pe Facebook, că liderul PSD Liviu Dragnea va scăpa de condamnarea în dosarul Referendumul, prin OUG anunţată de ministrul Justiţiei Tudorel Toader pentru repunerea în termen a celor condamnaţi de complete nelegal constituite.

„Istoria se repetă! Ministrul Tudorel Toader tocmai a anunţat că Guvernul urmează să adopte o ordonanţă de urgenţă care, practic, va anula toate sentinţele date de completurile de 5 judecători de la ÎCCJ începând cu anul 2014. Dragnea scapă de condamnarea în dosarul Referendumul. Alături de el, toţi corupţii condamnaţi de ÎCCJ în ultimii cinci ani. La fix doi ani de la OUG 13, care a fost adoptată pe 31 Ianuarie 2017, trebuie să ne pregătim să ieşim din nou în stradă. E nevoie de mobilizare, pentru a demonstra că România nu mai vrea penali la conducere!”, au susţinut reprezentanţii USR, duminică pe Facebook.

Integral pe MediafaxComentarii

parerolog analfabet functional in....drept Asa ! Si ...??? Da`....poate ca "intra" Basescu si Blaga, pt indemnul la boicotare a Referendumului ! Parca asa zice Legea - nu ?

21 ianuarie 2019 16:26

ADEVARAT VA SPUN VOUA ! Vai de voi FARISEIILOR !!!!! Dosarul ”referendum” a fost făcut la comandă!!!!! Eu nu spun că Liviu DRAGNEA a furat ori nu, asta trebuie să o dovedească instituțiile statului, dar pe bună dreptate! Nu poți să vii tu, DNA, SRI....și alte instituții acaparate de BOUL DE BASESCU, preluate de NAZISTUL de Ioannis, și să-mi spui că Liviu DRAGNEA merită să fie în pușcărie, deoarece: ”a îndemnat lumea să iasă la vot și a câștigat capital de imagine nemeritat”. În aceste condiții, de ce nu a fost CONDAMNAT și BOUL DE BASESCU, deoarece el îndemna lumea să nu iasă la vot, ceea ce este mai grav. Un caz asemănător a fost și la referendum pentru redenumirea familiei din 2018 când Johannis cu proștii de prin pnl, usr, #rezist, #vavedem ...., au îndemnat lumea să nu iasă la vot. Atunci, unde este DREPTATEA? Unde este JUSTIȚIA? Unde este STATUL DE DREPT?

21 ianuarie 2019 8:47

Ecce Kurrupt Opoponarii din opopoziție iar iese în fața clasei la examenul de corigență. Ecce un examen oral dar repetenții de pretutindeni se screme pentru o democrăcănare decisivă de nota zece din nou. Astfel lucrul bine făcut va fi dovada irefutabilă că majoritatea covârșitoare de 8,333 procente a românilor își dorește același dicktator mult iubit altfel.

21 ianuarie 2019 4:23

Maria Dinu Asa ca si noi speram ca si co-calaru nostru Sîrbu (alias: jidovu'-TNT, n.m.) sa scape basma curata (de acuzatiile de terorism, n.m.) ca dosarul "Mineriada" pare ca s-a gripat si ca va fi re-îngropat în curând! Cu optimism, MD

20 ianuarie 2019 23:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.