Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Aproape la fiecare nou scandal pe care îl văd într-o emisiune tv, sau îl aud într-o emisiune de radio, mă simt mușcat de o întrebare simplă. De ce? De unde vine atîta ura între noi? Atmosfera tensionată și arțăgoasă care domină România nu a coborît ca ceața peste văi și nici ca furtuna stîrnită din curenții de aer. Circul aiuritor din viața noastră politică vine din nenumarate sentimente de nemulțumire, dintr-o pornire cu rădăcini adînci în vremuri și epoci, din complexe și umilințe, dintr-o plăcere aproape sadică de a căuta cusurul. Unii susțin că acesta ne este felul. Așa se și explică faptul că România este destul de săracă în mari spirite pacifiste și unificatoare și cu mult mai săracă în izbînzi ale acestora.

Integral pe CotidianulComentarii

Pute Asa e cand un golan a ajuns sa conduca o tara si tara s-a golanit si mai rau ,cand hotii conduc ,o sa ne specializam in asta ,mai ales ca e de sus sus si mai ales ca conteaza cine fura !!!

21 ianuarie 2019 9:46

ABCDEF Basescu/PDL au inlocuit regulile DEMOCRATIEI, cu legea pumnului si a violentei verbale si faptice. Cand Basescu a lovit peste gura, pe copilul din multimea stransa la miting, deoarece baietelul il fluierase, si Javra a ramas nepedepsita de Justitie, atunci, s-a instaurat AGRESIUNEA si ATENTATUL asupra Legilor democratice, in Romania. Partidele "dreptace" si dl. Johanis, au preluat cu entuziasm de la Tartor, legea pumnului, in lipsa de argumente rationale. Puii otravitori ai legii pumnului, au fost clociti de regimul PDL/Basescu, si, acum, au aruncat Tara in haos si anarhie.

21 ianuarie 2019 8:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.