Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Zeci de mii de persoane s-au adunat duminică în centrul Atenei pentru a protesta împotriva acordului privind noul nume al Macedoniei, pe care parlamentul elen ar urma să îl ratifice în curând, relatează AFP.

Au avut loc câteva ciocniri între poliţişti şi circa 30 de manifestanţi naţionalişti cu cagule, care au aruncat cu obiecte şi au încercat să forţeze gardul Parlamentului, în apropierea unui Monument al Soldatului Necunoscut. Forţele de ordine au ripostat folosit gaze lacrimogene, potrivit AFP.

Integral pe AgerpresComentarii

zorba Cine-s de fapt grecii? Uitandu-ma la trasaturile lor nu-s decat niste arabi imputiti. Uitandu-ma la mancarurile lor pot spune ca mananca arabeste. Uitandu-ma la vechile ocupatii pot spune ca-s ciobani. Azi daca-i privesc pot spune ca-s niste hoti prinsi de politie (UE) si pusi sa restituie banii. Am fost la ei recent si i-am simtit mereu cum incearca sa ma buzunareasca. Nu au timp de pierdut sa iti spuna o poveste si sa le dai bani. Au tot timpul pe buze Dhen xeno - adica nu inteleg si nu-s deloc amabili. Or fi ramas numai prostii si parlitii acolo!

21 ianuarie 2019 15:16

Oltean Au si grecii prostime din belsug, chiar mai multa decat ar fi normal.

21 ianuarie 2019 7:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.