Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Crin Antonescu a declarat că nu ştie cine ar putea să aibă temeri în PNL cu privire la candidura sa pentru alegerile europarlamentare, dar aşteaptă o decizie publică în cadrul partidului, întrebat de MEDIAFAX, după ce în spaţiul public au apărut zvonuri că nu ar mai fi pe un loc eligibil.

Întrebat, duminică de MEDIAFAX, dacă în interiorul PNL există temeri sau reţineri în legătură cu candidatura sa la europarlamentare, Crin Antonescu a răspuns: „Nu ştiu dacă există reţineri sau nu. Asta vom vedea în momentul în care se vor discuta şi se vor decide candidaturile, dar temeri chiar nu îmi imaginez că cineva ar putea să aibă. Nu văd care ar fi motivul pentru care cineva să se teamă de candidatura mea în interiorul partidului”.

Integral pe MediafaxComentarii

v D-le Antonescu, imi pare rau de dvs, dar dvs l-ati adus pe Ghiolbanis, i-ati "acoperit" pe PDL-eprosi. Asa ca pt acest comportament, puteti sa va retrage-ti si sa lasati locul altora de caracter.

21 ianuarie 2019 17:25

IO Crinule, puturosule, l-ai adus pe Johanis neputinciosul neputinciosilor, sa distruga ce-a mai ramas din Romania...Johanis care a facut terci Tara, cu insulte, etichete, demascari proletare, instigari la violenta !

21 ianuarie 2019 11:58

De ce sa il votam pe Antonescu?! Pentru ca mandate la rand a fost campionul absentelor in Parlamentul Romaniei?! Nu vad ce il recomanda pentru vreo functie publica, oriacre ar fi ea. Mult zgomot pentru nimic?! E adevarat ca da bine din gura, dar nimic mai mult.

21 ianuarie 2019 8:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.