Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

2019 e un moment de răscruce în Uniunea Europeană și la granițele sale. E an electoral. Și nu doar în România. E an electoral în tot spațiul comunitar, cu alegeri care pot schimba radical datele politicii mari. Iar Rusia profită de situație.

În mai vor avea loc alegerile europarlamentare.Va fi mai mult decât un vot pentru Legislativul de la Strasbourg, va fi un referendum al validării sau invalidării mișcării populiste care a înghițit Europa de patru ani încoace, de la izbucnirea crizei migranților.

Integral pe Digi24Comentarii

Digi24 Sa stiti ca în "europa" sunt temeri profunde ca sereia de asasinate din Austria (într-un an au fost lichidate peste 50 de semene de-ale Dvs. prin sectionarea beregatei si/sau a carotidei de catre feluriti "migranti", n.red.) ar putea fi curmata de o ev. victorie a "populistilor" - fapt considerat profund inacceptabil de catre CE - a declarat "Kommissar"-ul Corina Creatza (posesor de beregata ne-sectionata înca, n.red.).

21 ianuarie 2019 5:59

Iata însa ca (în locul lui Putin, n.m.) primii care profita sunt (nimeni altii decât eternii) MEDIA-LIMBRICII agenturilor "europene" de agitatie & propaganda (printre care si avortonii de la Digi24)! Sa speram însa ca ei (chiar) vor fi "înghitzitzi" de "mișcarea populista care a înghițit Europa de patru ani încoace"(?!) si anume cu fulgi cu tot (nu ca în '89, când ragneau ca "fara violenta!") - nu?! Cu respect, Paulus

20 ianuarie 2019 18:22

v Noi oricum sintem o "colonie" indiferent de cine conduce Europa. Toata problema ar fi sa nu mai fie ales Ghiolbanis, iar toate PDL-eprele sa dispara din partidele politice.

20 ianuarie 2019 17:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.