Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Muncii şi Justiţiei Sociale, Marius Budăi, susţine că, dacă vor veni la guvernare, liberalii vor îngheţa salariile sau pensiile sau chiar le vor tăia.

„Eu am trei temeri foarte mari la ceea ce se poate întâmpla în viitor vizavi de pensionari, salariaţi, studenţi şi chiar tinerii întreprinzători. În primă fază, am văzut în perioada 2017- 2018 declaraţii din ce în ce mai alarmiste către populaţie că nu sunt bani de salarii şi nu sunt bani de pensii. S-a demonstrat contrariul, că am şi plătit salariile la timp, că am plătit pensiile la timp, indemnizaţiile, tot ce înseamnă prestaţii sociale. Mai mult, majorându-le. Părerea mea este că această lamentare colegii din Opoziţie o vor folosi în momentul în care să spunem că în 2020 vor veni la guvernare şi expresia lor va fi: «Noi v-am spus de atunci că nu sunt bani». Vor îngheţa salariile sau pensiile sau, mai rău, să facă ceea ce au făcut, şi anume să le taie”, a afirmat Budăi.

Integral pe AdevărulComentarii

Marius Și voi ce ați făcut? Ne-ați dat cu o mana și ne-ați luat cu trei? Ați îndatorat tara la nivel istoric și investiți canci.

11 iunie 2019 6:31

ariciul Nu e exclus sa se intample dar pana la alegeri sau la alegeri eu imi dau votul unui program de guvernare coerent,pe care un partid ori o coalitie vor lupta sa-l duca la indeplinire.Nu aleg un om ori un partid.O sigla.Ca si PSD-ul e plin de baroni hoti si ticalosi de trei parale.Dar programul de guvernare Social ma refer uite ca merge si cu o amanare doua probabil il vor duce la indeplinire.Aaa ca e amestecat cu matrapazlacurile lor juridice si cu ordonante care sa-i scape de belele ,pai asa a fost mereu;Noi va dam cu o mana voua da va luam inapoi cu doua,si ne dam cu zece maini noua,Si Da doamne la vara sa ploua.

21 ianuarie 2019 10:47

SIKTIR Investitia de pomina comisa de "guvernul meu" al neonorabilului Ciolos, era sa fie cumpararea cu 12 milioane Euro, a Urateniei Pamantului, pietroiul care nu fusese evaluat legal, de experti ! Jaf la Buget, ar face "dreptacii" daca-din nenorocire, ar pune gheara pe putere. Modelul criminal financiar de "investitii" Basescu si PDL- transferuri de milioane Euro in conturi straine.

21 ianuarie 2019 9:37

Daca ar fi asa cum spune dezinformatorul asta Abia ar fi o revenire la normalitate. Asa cum se demonstreaza in fiecare zi, economia Romanicii nu poate sustine masurile iresponsabile luate populist de catre PZDei.

21 ianuarie 2019 8:45

STERPELESCU Braian Bilei Fl purtatorul de palavre si ineptii al "rezistacilor", iata, recunoaste sincer ca este idiot ! Noi il suspectam de mult timp, ca este dus cu pluta, dupa cum injura vartos cu spume la gura, pe Forum...

21 ianuarie 2019 7:53

v Avind in vedere ca au "aclamat" de mult timp ca nu sint bani de pensii si salarii, ca nu au prezentat un plan de dezvoltare al tarii, ca Javra Ordinara cu acolitii lor, care sint acuma adeptii lui Ghiolbanis, este plauzibil sa asistam la taieri de venituri si "investiti", nimic ca pe vremea PDL-eprelor. Motive au sa gaseasca ei si lumea credula va "aproba".

20 ianuarie 2019 17:00

Cetatean oneest DA. Aveti dreptate, asa este. Psd-istii vor sa ramana la guvernare sa imprumte bani pentru salarii si pensii si sa ne lase cu datorii, in loc sa faca din imprumuturi investitii si sa creeze locuri de munca.

20 ianuarie 2019 14:10

CETATEAN CIURUIT Dupa modelul Javrei Ordinare Basescu, care, a pauperizat familiile de romani - in Guvernarea PDL-blestemata, cu lozinca ordinara ca, e "criza". In fapt, nu era criza decat pt Popor, caci Basescu a transferat prin ANRP, sute milioane Euro/dolari, in conturile off-shore, ale unor pungasi din sleahta pdl-mafioata. Acum, sleahta PNL/USR, PMP infometata de stat pe marginea santului, pregateste CURBA DE SACRIFICIU cu amputarea veniturilor cetatenilor, caci, propuneri de crestere economica - de la derbedeii PNL/USR, PMP, nu exista.

20 ianuarie 2019 12:31

Moarte Psd-ului aceste cuvinte le-a rostiti o curva vaca ,acum vine acest bou si le repeta,,niste hoti si penali Psd-Alde sau gasit ca fie dornici cu prostimea care ii crede,,,minciunile infractorului Dragnea.

20 ianuarie 2019 11:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.