Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Aaron Ross Powell este directorul și editorul Libertarianism.org, un proiect al Cato Institute și una dintre cele mai bune surse de idei care oferă fundamente pentru politici publice libertariene. Conține de asemenea și materiale introductive precum și noi cercetări legate de filosofia, teoria și istoria libertariană. Powell este totodată una dintre gazdele podcast-ului Free Thoughts, o emisiune săptămânală dedicată ideilor libertariene.

Integral pe HotnewsComentarii

Aaron Ross Powell În fine, demna de studiu de caz e (si) flegma administrata astazi de Cancelarul (populist) Sebastian Kurz între ochi Presedintelui (popizdist) Emanuelle Macrou, în urma tentativei celui de-al doilea (a popizdistului) de a-i subtiliza portofelul primului (populistului) prin schema (infractionala) de inventare a unui "buget-unic" pentru tot group-ul EURO (-infractional) si de ungere a unui Super-Ministru de Finante al întregii bande.

20 ianuarie 2019 21:19

Aaron Ross Powell Si tot asa si cu EURO-pushlamalele, care si ele cred ca libertatea celorlati le produce o vatamare si care acuma, iata, îsi asmut pe tot locu' bandele de teroristi "antifa" împotriva "populistilor" - de bomba-avertisment detonata azi la Belfast ce sa mai spun.

20 ianuarie 2019 20:40

E GENIAL - asa e, dupa cum si cetatenii sunt cei care cred că libertatea tâlharilor si asasinilor (a "celorlalți", n.m.) le produce o vătămare, asa cum credeau si Eroii Rezistentei din munti că libertatea bandelor de criminali iudeo-bolshewici (a "celorlalți", n.m.) le produce o vătămare (temerea dovedindu-se de altfel pe deplin întemeiata, n.m.), etc.. Raportul poate fi de altminteri stabilit si în interiorul binoamelor evrei - germani (si mai nou europeni - evrei, n.m.), Vestele Galbene - Macron, oameni normali - hoardele de "migranti", parinti - pedofili & dez-creieratii sub-umani LGBT-ORL, cetateni - presa de FAKENEWS (gen HotPoollFakeNews, n.m.) s.a.m.d.. Si de partidele popizdiste, de ele n-a zis nimic? Cu respect, Paulus

20 ianuarie 2019 18:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.