Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a reacționat prompt la victoria Simonei Halep de la Australian Open în partida cu Venus Williams.

„De la primul meci cu Kaia Kanepi, Simona și-a dat drumul și va urca în acest turneu de la meci la meci. Urmează acum meciul secolului cu Serena Williams!

De ce spun asta? Pentru că Serena e acum într-o revenire de formă, se apropie de valoarea ei maximă. Simona urcă și ea spre vârf acum. Întotdeauna, când două mari jucătoare se întâlnesc într-o asemenea intersecție, iese un meci deosebit”, a declarat Cristian Tudor Popescu la TV Digi Sport.


Comentarii

Mare mai e și Simona Halep! Mâncă și CTP o pâine de pe urma sa din datul cu părerea. La fel și despre cremenalul Dracne și despre „analfabeta Veorica Dăncilă” care discută între patru ochi cu Juncker și cu Netaniahu exclusiv în limba română! I-a obligat pe bieții demnitari străini să învețe limba română în pauza de masă de la jobul lor!!!

19 ianuarie 2019 16:36

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.