Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, spune că întârzierea bugetului nu este a Guvernului, subliniind că în cel mai scurt timp va exista proiectul, deoarece Parlamentul îşi începe activitatea în 4 februarie. Gavrilescu a spus că e nevoie de răbdare, fiind convinsă nu vor fi probleme cu bugetul.

„Această întârziere nu e a Guvernului României. Eu cred că imediat, în cel mai scurt timp, vom avea şi buget, ţinând cont că Parlamentul va începe activitatea la 1 februarie, iar în primele săptămâni să îl putem avea aprobat. Eu cred că un pic de răbdare să avem. Eu am încredere în ce spune Ministrul Finanţelor. Eu sunt convinsă că nu va fi niciun fel de problemă, iar când vom avea buget, toate ministerele se vor apleca extrem de repede pentru a avea bugetele în aşa fel ca proiectele să fie demarate. (...) Nu e absolut niciun fel de problemă legată de achiziţii”, a declarat ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, la Antena3.

Integral pe MediafaxComentarii

Vai-vai-vai! Dar până la 1 februarie, Cotrocenii și serviciile... să reziste fără bugete mărite pe gustul prezidentului?! Se poate una ca asta, toarșa ministru? Să stea toarșii ăia cu gătul uscat? Cu ce elan mai pornesc ei la demolarea gubernului și la priponirea democratică a domniilor voastre? Cum să mai gâlgâie Hoccidentul progresist și neoliberalo-neomarxist de satisfacție și admirație pentru oamenii Lulutzei și ai toarșului general Secu (generic vorbind)? Că șpionii și teroriștii, să fie sănătoși! Ce treabă să avem noi cu ei, dacă nici ei nu au cu noi atâta timp cât le vine totul pe tavă?

19 ianuarie 2019 16:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.