Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În centrul galaxiei noastre există o gaură neagră supermasivă, ce este practic de câteva milioane de ori mai mare decât Soarele.

Până acum, cercetătorii nu au fost siguri cum ajung aceste găuri negre la dimensiuni atât de mari. Conform Futurism, astronomii au crezut iniţial că dezvoltarea găurii negre se produce deoarece obiectul consumă tot ce se apropie de el.

O nouă cercetare arată că unele găuri negre supermasive au trecut prin creşteri bruşte în timpul unor momente cheie în care au consumat cantităţi mari de gaze. O astfel de creştere bruscă nu a mai fost observată până acum, iar noile descoperiri pot ajuta cercetătorii să înţeleagă mai bine modul în care galaxii, precum Calea Lactee, s-au format.

Integral pe DescoperaComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul Găurile negre create prin Duhul Sfânt în Casa Raiului în care stau, după cele două găuri negre patrate din structura tavanului negru din plăci de polistiren și Crucea Albă astfel: Hristos răstignit și înviat, steaua explodează si devine gaură neagră. Mărimile găurilor negre din Cosmos create după cele nouă cruci mai mari și mai mici din Casa Raiului.

20 ianuarie 2019 13:43

ariciul Ba care credeti aceste teorii ale unor taraitori de brau pe fata terei,cum suntem multi de altfel,dar care au o imaginatie bogata si le plac SF-urile?Suntem deabia ca albina care a iesit din stup si sa minunat ;Waaaw ce mare e luuuumeeeaaa.Deabia ne invartim in jurul stupului si ne-am asezat pe o piata ceva mai departe de stup privind in jur.

19 ianuarie 2019 13:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.