Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Încă 244 de grădinițe din Republica Moldova vor fi renovate cu sprijinul financiar al României, după ce, până acum, au fost modernizate și dotate peste 900 de grădinițe cu banii guvernului de la București, scrie Radio Chișinău.

În instituțiile preșcolare va fi cumpărat mobilierul, vor fi reparate acoperișurile, blocurile alimentare și sanitare.

În același timp, vor fi cumpărate materiale didactice, construite terenuri de joacă, săli festive și sportive. Recent, România a oferit în acest scop încă trei milioane de euro, pentru a dezvolta infrastructura de învăţământ din R. Moldova.

Integral pe HotnewsComentarii

v Probabil asa treptat treptat vom face si noi ca Basarabia sa revina la Patria Mama, chiar cu ceva costuri. Cred ca ar fi trebuti reparate si gradinitele de la noi, dar sint costuri pt viitor. Ar trebui sa va ginditi ce ati fi facut daca erati "inglobati" in "doritoarele" de linga noi?

20 ianuarie 2019 0:55

Pute Noi nu suntem in stare sa ne reparam ,scolile ,gradinitele si spitalele nostra si ne cacam pe noi de dragul rusofonilor,greandomanis si prosria costa si cum nu platesc javrele si gunoaiele din fruntea tarii de ce sa nu dea !??

19 ianuarie 2019 13:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.