Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O profesoară de engleză din Cluj-Napoca, cu experiență de 17 ani la catedră, a fost reclamată la Inspectoratul Școlar de către mama unui elev de clasa a III-a, pe motiv că le spune copiilor la ore „cuvinte vulgare”. Profesoarei i s-a reproșat de către mama „potentă financiar” că i-a învățat pe elevi cuvântul „foot" („laba piciorului"). În limba engleză „oo” se pronunță „u”.

Inspectorul general școlar de la ISJ Cluj, Valentin Cuibus, a confirmat pentru Ziar de Cluj existența sesizării.

„Într-adevăr există o sesizare formulată împotriva unei profesoare de limba engleză. Din păcate așa este birocrația. Trebuie să respectăm procedura și să facem verificări. Săptămânal primim sesizări similare. Nu există motive de îngrijorare. Sunt convins că se va lămuri situația”, a declarat Valentin Cuibus.

Integral pe RepublicaComentarii

Ecce Kurrupt Da, nici eu nu înțeleg că care ecce treaba. Eu locuiesc în Italia și am fost extrem de bukuros când fiica mea a venit acasă după ora de limba portugheză cântând faimosul cântec "Pula": "Pula pula pula, ling ca nesătula". Nu mi-a venit să cred că versurile era de fapt în altă limbă și înseamnă cu totul altceva. Drăcie ar zice ăștia care nu ecce eurovizionari ca mine... Eu însă ca norocul sunt educacat.

20 ianuarie 2019 11:22

DOG ...traducere din lb. franceza :"gainile noastre, in curtea voastra" pt. 8:56 ora. Tot asa de ciudat - in. lb.romana "fiica mea" = "p..zda mea", in lb italiana, si alte nazbatii. Dar, ce legatura au traducerile lingvistice, cu abuzul profesoarei clujene, de a-mi perverti copilul ?!

20 ianuarie 2019 10:47

Kuminecăturile Gemene Dar părinții elevilor din America care studiază limba română ce mai fac? În articolul următor, lecția de franceză: Notre poules dans votre cour...

20 ianuarie 2019 8:56

MEME Copilul meu, poate fi agresat cu teorii sexiste si perverse - de catre orice profesor vremelnic pus la catedra, sa-mi intoxice mintea si sufletul copilului meu, cu practici bolnave si distrugatoare ?! Afara cu profesoara sexista si abuziva, femeia sa predice perversiuni in pustiu. Copii nu au discenamant, sa poata sa deosebeasca raul de bine.

20 ianuarie 2019 7:36

Loredana Voiculescu - BREAKING FUCKING FAKENEWS Mesajul Președintelui Donald Trump la Marșul pentru Viață 2019: Orice copil este un dar sacru de la Dumnezeu și așa cum spune și tema Marșului pentru viață, fiecare persoană este „unică din prima zi” (aviz negativ EURO-avortonizdelor = măcelarelor de oameni vii, n.m.). Cu respect, LV

19 ianuarie 2019 22:46

Loredana Voiculescu Speram ca EURO-BASHINA noastra de "articol" v-a placut si promitem sa continuam si pe viitor Marea Lupta împotriva parintilor (Djihad al Bulangendaria, n.m.), în scopul introducerii "educatei" (HOMO-)sexuale a micutilor Dvs. în scoli! Cu respect, LV ("republicana"-poollii, n.m.)

19 ianuarie 2019 9:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.