Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Sindicaliștii din administrația penitenciarelor îl avertizează pe ministrul justiției, Tudorel Toader, că infracțiunea de comunicare de informații false se pedepsește cu închisoarea de la 1 la 5 ani, acuzându-l că a afirmat că autorul crimei de la Mediaș nu a beneficiat de legea recursului compensatoriu, deși în absența acesteia bărbatul ar fi fost eliberat abia 1 mai 2019.

"Autorul faptei de la Mediaş nu face parte din categoria celor ce au beneficiat de prevederile legii privind recursul compensatoriu", a anunţat Tudorel Toader, în cadrul unei conferinţe de presă.

″Îl avertizăm pe ministrul Toader că infracţiunea de comunicare de informaţii false se pedepseşte cu închisoare de la 1 la 5 ani. În data de 16 ianuarie 2019, Tudorel Toader - încă ministru al justiţiei - informa opinia publică despre faptul că “autorul crimei de la Mediaş nu face parte din categoria celor care au beneficiat de prevederile legii privind recursul compensatoriu”.

O nouă dezinformare din partea celui care se face complice prin indolenţă şi rea-voinţă motivată politic cu recidivistii recursului compensatoriu”, afirmă reprezentanţii Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor.


Comentarii

nicu Sindicaliștii din administrația penitenciarelor sunt vinovati ca nu au educat detinutii ci doar I-au inrait in perioada de detentie . Si daca mai stateau inca 2-6 luni inchisi tot mai prost erau educati de cei care doar bani doresc si rezultate canci .

19 ianuarie 2019 13:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.