Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul premier Dacian Cioloș a reacționat pe Facebook la acuzațiile lansate de istoricul Marius Oprea într-un articol publicat vineri, în care acesta susține că în spatele înființării PLUS se află anchetatorul său de la Securitate, Alexandru Iordache. Cioloș afirmă că "asocierea numelui meu cu oameni pe care nu îi cunosc este un lucru mizerabil", adăugând că "jurnalistul" Marius Oprea are, "în mod ironic", același nume cu "unul dintre cei mai controversați oameni politici din România". "Având în vedere cât de mulți români au colaborat sau au lucrat cu Securitatea, sigur se poate <> că există cel puțin o legătură între oricare dintre noi și Securitate", mai spune Cioloș.

Reacția lui Cioloș, publicată pe Facebook:

"Apar din ce în ce mai multe atacuri în presă. Atacuri din ce în ce mai dure. O clasă politică nouă este o amenințare pentru politicienii vechi, iar orice scandal implicând oamenii noi amorțește speranța că există o alternativă. Insinuările pline de răutate vehiculate în media reprezintă o tactică veche, bine pusă la punct de oamenii care controlează de peste zece ani politica și o bună parte a presei.

Integral pe HotnewsComentarii

EU Ciolos, gunoiule, cum indraznesti bai, gunoiule, sa-mi acuzi familia ca ar fi fost in solda ex-Securitatii ?! Sa vezi, bai, ciolose, cum te chemam in Tribunal, pt calomnie si vorbire neautarizata in numele cetatenilor romani!

19 ianuarie 2019 9:51

Paulus Bine, si EURO-lepadaturile bulan-"gen" Creatza, Mogherika Pizdirini, Mosscowissii P., Jüncker & Co-pushlamalele lor, ele ce zic / fuck la faza cu "technocratzia"-poollii securistoide? Cu respect, P.

18 ianuarie 2019 23:28

Hotnews În concluzie, dl. Dacian Urinian Pizdos nici maca nu încearca sa demonteze asertiunea d-lui Operea (cf. careia "partidul" inventat de el e finantat de jegurile sub-sub-umane securiste, n.red.) ci sare si va acuza pe ... Dvs., stimati cititori ai nostri, ca ati fost cu totii turnatori si tortionari. Cu respect, "redactia"-poollii

18 ianuarie 2019 23:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.