Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca are un deficit de personal de aproximativ 600 de posturi, cele mai mari deficienţe înregistrându-se la asistenţi medicali şi infirmieri. Conducerea a instituţiei a scos la concurs mai multe posturi, obligând fiecare candidat să plătească o taxă de participare pentru „cheltuielile de organizare”.

La finalul anului 2018 existau 2983 de angajaţi la Spitalul Judeţean, în timp ce posturi vacante sunt aproximativ 600. „Cele mai mari deficienţe, pe categorii de personal, se înregistrează la personalul sanitar mediu (asistenţi medicali), dar şi în rândul personalului auxiliar (infirmieri). În funcţie de specialitate, în general, secţiile de terapie intensivă au cele mai multe posturi vacante (cu deficit de asistenţi medicali şi infirmieri), urmate de secţiile chirurgicale. De asemenea, din punctul de vedere al posturilor vacante, blocul alimentar şi personalul TESA reprezintă categorii vulnerabile, înregistrând deficit de personal” - se arată într-un răspuns pentru Adevărul.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.