Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Sorin Dumitraşcu, liderul sindicaliştilor din penitenciare, spune că Tudorel Toader a dezinformat când a declarat că autorul crimei de la Mediaş nu a fost eliberat în baza recursului compensatoriu, în vreme ce, în realitate, acesta ar fi fost liberat condiţionat în mai 2019 sau la termen în 2021.

„Îl avertizăm pe ministrul Toader că infracţiunea de comunicare de informaţii false se pedepseşte cu închisoare de la 1 la 5 ani. În data de 16 ianuarie 2019, Tudorel Toader - încă ministru al justiţiei - informa opinia publică despre faptul că "autorul crimei de la Mediaş nu face parte din categoria celor care au beneficiat de prevederile legii privind recursul compensatoriu". (...) În realitate, în situaţia în care nu ar fi existat aşa-numita lege a recursului compensatoriu, cel cunoscut drept criminalul de la Mediaş ar fi fost liberat condiţionat în luna Mai 2019, iar la termen în luna August 2021”, precziează Sorin Dumitraşcu, liderul Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP), printr-un comunicat de presă.

Integral pe MediafaxComentarii

Deputatul PSD Nicolicea a fost huiduit pe stradă de un cetățean care i-a reproşat că le-a dat drumul la criminali şi violatori şi că a modificat codurile penale şi legile justiției în favoarea infractorilor. Acelaşi cetățean l-a apelat şi pe Codrin Ştefănescu. „Băi, bolşevicul Nicolicea, asta-i pentru că le-ai dat drumul la criminali şi la violatori! Eşti un escroc, ne furi banii. Eşti . Ce-ai făcut tu, mă, la Revoluţie? De ce-ai modificat, mă, Codurile penale şi legile justiţiei? În numele cui? Pe cine reprezinți tu în Parlament? Ţi-a trasat condamnatul ăla ordine? Eşti sluga lui Dragnea? Mă faci prost, ai?! Tu eşti, escrocule, că eu te plătesc! Bolşevicule! Ciumă Roşie ce eşti! Toată viaţa ai fost aşa: un bolşevic!”. ziaristii.

20 ianuarie 2019 7:35

Fakcanitoru` de partid si de stat Pe Sorinel asta-l....manca-n cur ? Probabil da !!!

19 ianuarie 2019 12:46

Liviu Dragnea satanist? Romanii trebuiesc permanent terorizati prin dusmani imaginari. Asfel nu vor observa ca nu facem nici macar 1 din cele 8 spitale promise in campania electorala,etc.

19 ianuarie 2019 0:10

Tudorel Toader Ce pula mwea vreti? Va fut!

18 ianuarie 2019 21:20

În ce țară trăim? Am ajuns în situația, înspăimântătoarea, ca un membru și/sau un lider de sindicat, să amenințe un ministru! Ande s-a mai pomenit? Eu vreau să-l întreb pe acest imbecil, lider de sindicat, dacă se dovedește că el minte, .... este dispus să facă pușcărie? Până-n prezent, Dl Tudorel TOADER nu a mințit!

18 ianuarie 2019 19:22

Pardon! STAN Mustață Luat cu ideea, am omis prenumele corect al acestei victime a STATULUI PARALEL ci NU de drept! Sunt, de altfel convins că așa zisul lider al sindicaliștilor din penitenciare, Sorin Dumitrașcu, nu poate fi decât securist în misiune pe acolo, judecând după impertinența pe care o afișează oridecâteori este invitat pe la vreo televiziune. Impertinență tipică brutei cu spatele asigurat de fantomele Securității.

18 ianuarie 2019 18:05

Eu l-aș întreba altceva pe acest găozar de gardian. Cum se face că intră oameni sănătoși în pușcărie și ies între 4 scânduri? Cine plătește pentru ASASINAREA judecătorului Dan Mustață în timp ce se afla în custodia gardienilor? Și dece intră în pușcărie oameni normali (unii pentru delicte minore) și ies de acolo fiare? Condițiile inumane, violența, și lipsa de respect a gardienilor pentru ființa umană să fie străine de acest fenomen? Cum se face că cei din clanul Becali, Borcea, sau frații Cămătaru o duc boirește și dincolo de gratii? Găozarii gardieni, care îl amenință pe ministrul justiției cu pușcăria (?!?) n-or avea nicio contribuție? Aseară s-a aflat cazul cutremuirător al unei distinse doamne, Nela Secară, femeie de afaceri de mare suces, hăituită timp de șase prin pușcării de gorilele DNA-ului din Oradea pentru, chipurile, evaziune fiscală. În realitate, pentru a smulge de la ea denunțuri împotriva unor prieteni judecători. I-au ruinat sănătatea (cancer și parkinson) și i-au distrus sitația socială și materială. Iar pentru ca tacâmul să fie complet, mai marii gardienilor au supus-o în pușcărie unui regim criminal! Bolnavă în ultimul grad și cu tensiune la limita decesului, a căzut din pat, fracturând-și piciorul. Doctorii i-au pus piciorul în ghips, dar vajnicii gardienii i-au scos ghipsul și l-au înlocuit cu atele și fașe! „Dă-o dracului, tot trebuie să moară - a proclamat unul dintre animalele respective. A fost momentul când a vrut să se spânzure cu fașele de la picior, dar a renunțat în amintirea tatălui său preot. După 6 ani de tortură fizică și psihică, niște judecători adevărați au constatat TOTALA SA NEVINOVATIE!!! Iată de ce se înrăiesc oamenii în pușcării, în timp ce Lulutza Koveși, zeița DNA-ului, se delectează cu cântecul de ocnă „La Chilia-n port”!

18 ianuarie 2019 17:54

Kuminecaturile Bucilor Gemene, sodomitul de serviciu al PSD PSD-ist si satanist sado-mazo. Ce poate fi mai scarbos?

18 ianuarie 2019 17:02

v L-am vazut de mai multe ori pe "intelijentul" asta la TV. Am impresia ca face de ris toata "tagma" politistilor. Cred ca MOS IOAN ROATA, i-a raspuns pe puncte si are mare dreptate. Toti Ghiolbanistii "sustin" ghiolbanul care a ajuns reprezentantul politistilor.

18 ianuarie 2019 16:38

@18 ianuarie 2019 11:04 alias Kurrrupt, Kuminecaturile Gemene, Konchita Wrust.........etc Pentru postarile tale tale ai merita o contraoferta, intre buci, in Kurrut, in Conchita, unde o vrea numai franjuri sa iasa. Va veni si vremea ta. Nu uita! Nimic nu ramane nepedepsit. Daca nu vei fi tu, va fi cineva pentru care sa suferi......La scoala te mai duci, analfabetule? De cate ori ti-am spus sa nu faci pe desteptul cand esti prost gramada? Ia vezi cum se scrie contraoferta ( contra -fotbalistul oferta?)

18 ianuarie 2019 15:54

Kuminecaturile Bucilor Gemene, sodomitul de serviciu al PSD Sunt diabolic, deci exist.

18 ianuarie 2019 11:16

Kuminecăturile Gemene Maestrul Justiției probabil știa că trei suspecți au fost arestați și că unul a ieșit mai devreme din închisoare pentru bună purtare. Acuma de unde să știe domnul ministru că care dintre cei trei i-a băgat cuțitul între buci tânărului proaspăt sosit din Germania și i-a făcut sfinkterul franjuri. Nici anchetatorii nu aveau încă astfel de detalii la vremea respectivă. Apropo, dacă ar veni un căcănar la masa ta cu gașca lui de kuriști să se dea mare cu arianusul lui rotund și să-ți ofere controversata "muie" tu ce-ai face? Ăștia iată că a făcut o contra ofertă...

18 ianuarie 2019 11:04

Ion D-l Toader Minciunel si slugarel ! Traim in tara condusa de penali, de agramati si de incompetenti iar postacii se cearta si se jignesc intre ei.

18 ianuarie 2019 11:02

La subiect ! Mosule Roata , esti complect roata ! Pe scurt,problema nu este cine a aprobat sau nu punerea in libertate ci marea minciuna a acestui prapadit de ministru.A mintit si a dezinformat, sau nu? Asta a fost tema articolului.

18 ianuarie 2019 10:54

MOS ION ROATA Domnule lider de sindicat, dumneata esti cel care dezinformeaza! Probabil ca asa este : ca intrarea in Comisia penitenciara s-a datorat aparitiei legii! Insa problema este : cine a obligat Comisia penitenciara sa propuna instantei de judecata punerea in libertate inainte de termen? comisia penitenciara estea cea care zi de zi sta cu un detinut in contact direct si este singura care sa spuna daca un detinut merita sau nu(daca a intrunit prevederile legale) pentru o punere in libertate inainte de termen! Aceasta propunere a Comisiei penitenciare este sau nu validata de o instanta de judecata! Daca dumneavoastra cei din penitenciar ati fi considerat ca acest individ NU MERITA SA FIE PUS IN LIBERTATE INAINTE DE TERMEN, ACESTA NU ERA PUS IN LIBERTATE! In al doilea rand, dumneavoastra ca aingazat al ministerului Justitiei comentati si contestati prevederi legale? De ce a fost necesara adoptarea legii recursului compensatoriu? De ce nu prezentati faptul ca aceasta lege a fost necesara datorita conditiilor inumane in care sunt tinuti detinutii(mai rau decat in staulele aniumalelor!!!) precum si datorita condamnarilor la care era supusa Romania de catre CEDO din cauaza acelorasi conditii inumane! Daca aveti un razboi personal sau interesat cu Ministrul Justitiei nu folositi si nu va folositi de situatii triste in care sunt implicati detinutii(asta este padure fara uscaturi nu exista si drept dovada ca nu toti detinutii devin recidivisti)! este pacat sa va folositi de situatii in care sunt implicati oameni aflati in situatii dificile! Inca o data repet, nu dorim sa luama apararea nimanui, insa daca erau temeri ca acest detinut va recidiva, NUMAI COMISIA PENITENCIARA ERA IN MASURA SA OPREASCA PUNEREA IN LIBERTATE INAINTE DE TERMEN! In rest : PACAT, PACAT DE SINGELE VARSAT!

18 ianuarie 2019 10:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.