Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Sorin Dumitraşcu, liderul sindicaliştilor din penitenciare, spune că Tudorel Toader a dezinformat când a declarat că autorul crimei de la Mediaş nu a fost eliberat în baza recursului compensatoriu, în vreme ce, în realitate, acesta ar fi fost liberat condiţionat în mai 2019 sau la termen în 2021.

„Îl avertizăm pe ministrul Toader că infracţiunea de comunicare de informaţii false se pedepseşte cu închisoare de la 1 la 5 ani. În data de 16 ianuarie 2019, Tudorel Toader - încă ministru al justiţiei - informa opinia publică despre faptul că "autorul crimei de la Mediaş nu face parte din categoria celor care au beneficiat de prevederile legii privind recursul compensatoriu". (...) În realitate, în situaţia în care nu ar fi existat aşa-numita lege a recursului compensatoriu, cel cunoscut drept criminalul de la Mediaş ar fi fost liberat condiţionat în luna Mai 2019, iar la termen în luna August 2021”, precziează Sorin Dumitraşcu, liderul Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP), printr-un comunicat de presă.

Integral pe MediafaxComentarii

Ducu Avertizeaza-i si pe boii din Comisiile din Penitenciare - care propun eliberarea - ca pe baza acestor propuneri, instanta admite legal. Deci beleaua e in alta parte mai trepadushule......Nu la ministru!

18 ianuarie 2019 11:58

Pe lătrăii și ofticații din #rezist, #vavedem, usr-isti,pnl-isti, johannisti, ....NAZIȘTI îi recunoști după modul agresiv în exprimare! dacă nu ești de acord cu ei, dacă nu împărtășești aceiași opinie ... ești terminat (comunist, psd-ist, ....câte și mai câte). Sunt convins de faptul că Johannis nu este străin de acest curent, NAZIST, manifesta de către cei din PNL și USR.

18 ianuarie 2019 11:12

MOS ION ROATA PARTEA a I a : Dle lider de sindicat : Dumneata esti cel care dezinformeaza! Probabil ca asa este : ca intrarea in Comisia penitenciara s-a datorat aparitiei legii! Problema este : cine a obligat Comisia penitenciara sa propuna instantei de judecata punerea in libertate inainte de termen? Comisia penitenciara estea cea care zi de zi este in contact direct cu un detinut si este singura care sa spuna daca un detinut merita sau nu(daca a intrunit prevederile legale) pentru o punere in libertate inainte de termen! Propunere a Comisiei penitenciare este sau nu validata de o instanta de judecata! Daca dumneavoastra cei din penitenciar ati fi considerat ca acest individ NU MERITA SA FIE PUS IN LIBERTATE INAINTE DE TERMEN, ACESTA NU ERA PUS IN LIBERTATE! In al doilea rand, dumneavoastra ca angazat al ministerului Justitiei comentati si contestati prevederi legale? De ce a fost necesara adoptarea legii recursului compensatoriu? De ce nu prezentati faptul ca legea a fost necesara datorita conditiilor inumane in care sunt tinuti detinutii(mai rau decat in staulele aniumalelor!!!), precum si datorita condamnarilor la care era supusa Romania de catre CEDO din cauaza acelorasi conditii inumane!

18 ianuarie 2019 10:55

MOS ION ROATA PARTEA a II a : Daca aveti un razboi personal sau interesat o rafuiala cu Ministrul Justitiei nu folositi si nu va folositi de situatii triste in care sunt implicati detinutii(asta este : padure fara uscaturi nu exista si drept dovada, nu toti detinutii devin recidivisti)! Este pacat sa va folositi de situatii in care sunt implicati oameni aflati in situatii dificile! Inca o data repet, nu dorim sa luama apararea nimanui, insa daca erau temeri ca acest detinut va recidiva, NUMAI COMISIA PENITENCIARA ERA IN MASURA SA OPREASCA PUNEREA IN LIBERTATE INAINTE DE TERMEN! Mai mult, pozitia noastra este ca Ministrul Justitie NU A FACUT NIMIC PENTRU REFORMAREA LEGISLATIEI PENALE care sa permita stoparea abuzurilor prin fabricarea de dosare penale! Nu a faciut nimic pentru indepartarea efectelor protocoalelor nelegale si a probelor nelegal obtinute prin aplicarea acestora! Nu a facut nimic pentru respectarea cu strictete a drepturilor si libertatilor cetatenilor(si persoanele cercetate sunt cetateni)! In rest : PACAT, PACAT DE SINGELE VARSAT!

18 ianuarie 2019 10:55

In ce tara traim? Ia mai du-te-ncolo postac PZD-ist. Daca nemernicul minte, ce sa-i faca?! Sa-l mangaie pe crestet?!

18 ianuarie 2019 9:28

Ion D-l Toader Minciunel si slugarel ! Traim in tara condusa de penali, agramati si incompetenti !

18 ianuarie 2019 9:25

În ce țară trăim? S-a ajuns ca un membru de sindicat și/sau un ”lider” de sindicat să amenințe un ministru? Și dacă acest JEG = Sorinel Dumitrașcu minte, va merge la pușcărie? Până-n prezent Dl Tudorel TOADER, nu a mințit niciodată!

18 ianuarie 2019 8:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.