Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Lia Olguţa Vasilescu, respinsă din nou de preşedintele Klaus Iohannis pentru portofoliul de la Dezvoltare, a precizat că existenţa cazierului judiciar în cazul său a fost certificată prin semnătura premierului, precizând că vineri la 14.00 va merge alături de Mircea Drăghici la notar.

"Am fost în trei guverne şi de trei ori am avut decret semnat de preşedintele Klaus Iohannis. Nu ştiu de ce plătim atâtea servicii pe care le are domnul preşedinte în subordine, bănuiesc că ar fi aflat. Eu i-am transmis cartea de identitate. Sunt cetăţean român, cu domiciliul în Craiova şi de asemenea am scos şi certificatul de cazier judiciar pe care l-am transmis Guvernului încă de acum o săptămână, nu s-a pus la dosarul transmis preşedintelui Klaus Iohannis, dar s-a certificat prin semnătura premierului că acesta există, se pare că nu o crede pe doamna prim-ministru că există", a declarat Lia Olguţa Vasilescu, la România Tv.

Integral pe MediafaxComentarii

Ecce Inrumatus Dragici poate mai face un atac cerebral din cauza chilotilor de tabla cu care-l imbraca curistul de mai jos, mare iubitor de schwantz, sunt sigur. Ar fi culmea sa-l puna ministru pe tata SC European Project Consulting SRL cu care a sifonat fonduri europene in tot judetul Arges impreuna cu lesinatul pe treptele DNA Nicolescu.

18 ianuarie 2019 18:57

Ecce Kurrupt Eu înțeleg că dosarul lui Olguța are un miros intolerabil de scheide și sfinkterul repetentului are o alergie severă la orice vită încălțată care evident nu are două arianusuri, dar cu Drăghici ce are căcănarul?! Nu crede că poate să-l invite la masa tăcerii la o cină romantică și să-l convertească la kurism? Oare aflară din presă că Drăghici poartă chiloți de tablă marca Tudorel Toader și nu umblă cu izmene cu șliț la kur marca Calvin Klein?

17 ianuarie 2019 22:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.