Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

MAI, prin Direcția Asigurare Logistică Integrată, a lansat o licitație pentru un acord-cadru de 1,24 miliarde de lei (280 de milioane de euro) pentru achiziția de autovehicule pentru instituțiile din subordine, data finală de depunere a ofertelor fiind 15 februarie.

unt vizate Inspectoratul General al Poliției, IGSU, Poliția de Frontieră, Jandarmeria, Direcția Generală Anticorupție, DGPI și Direcția Permise. „Acord-cadru de furnizare autovehicule cu dotări specifice, autoutilitare, autoturisme și autobuze necesare desfășurării în bune condiții a activităților structurilor/ instituțiilor din cadrul/subordinea MAI“, este descrierea anunțului publicat în SICAP (Sistemul Integrat al Achizițiilor Publice). În motivarea achiziției, Direcția Logistică precizează că parcul auto al structurilor MAI este uzat moral și trebuie modernizat încontinuu.

Cât privește cumpărăturile, Internele vor auto berlină pe benzină inscripționate – până la 1.400 de bucăți, auto berlină pe benzină neinscripționate – până la 505 bucăți, până la 3.700 de SUV-uri 4x4, pe benzină și motorină, inscripționate și neinscripționate, 1.300 de autoturisme 8 + 1, 444 microbuze 16 + 1, 430 de autoutilitare N1, până la 2.000 de unități autovehicule speciale pentru asigurarea ordinii publice, 320 de autobuze 44 +1, alte autospeciale și autoutilitare.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.