Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Forţele franceze vor rămâne angajate în lupta contra grupării jihadiste Stat Islamic (SI), în pofida retragerii forţelor americane din Siria, a anunţat joi preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, potrivit dpa.

Şeful statului francez a salutat rolul jucat de Forţele Democratice Siriene (SDF), conduse de kurzi, care se tem de o posibilă invazie a armatei turce în zona lor autonomă de facto din nordul Siriei după plecarea trupelor americane.

SDF şi alţi aliaţi au ''jucat un rol major în luptele victorioase contra terorismului islamist'', a spus Macron, care a pledat cauza SDF în discuţiile avute cu preşedinţii american şi rus, Donald Trump şi Vladimir Putin.

Integral pe AgerpresComentarii

Bine, dar în numele cui vorbeste EURO-limbricu' din poza?! La urma urmei, daca pun enfants de la Patrie mâna pe el si-l ghilotineaza un pic (dupa cum au anuntat, n.m.) trebuie ca EURO-pushlamalele sa inventeze alt "Jupiter" nou, nu?! Cu respect, Paulus

17 ianuarie 2019 21:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.