Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat, joi, că președintele Klaus Iohannis insistă să demonstreze tuturor românilor ”cât de ilogică și de stupidă este abordarea de la Cotroceni” și că solicitarea cazierelor judiciare este una aberantă, relatează Mediafax.

”Iohannis insistă să demonstreze tuturor românilor cât de ilogică și de stupidă este abordarea de la Cotroceni în aceste momente, aș spune istorice pentru țară. Acum a cerut cazierul, copie de pe buletin și actul demonstrativ că cei doi colegi ai noștri, Olguța Vasilescu și Mircea Drăghici sunt români, au domiciliul aici, ceea ce este aberant. Eu am auzit pentru prima dată în istoria românilor miniștri de la revoluție încoace să se ceară documente noi care nu are nicio legătură cu legea, cu ce spune constituția și cu practica uzuală în relația dintre Guvern și Președinție”, a declarat pentru MEDIAFAX secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu.

El a mai spus că Guvernul ”este obligat” în aceste condiții să completeze documentația pentru numirea Liei Olguța Vasilescu și Mircea Drăghici.

Integral pe HotnewsComentarii

Din ciclul Asa grait-a Cap-de-Pula, pe care mi l-a scos Vadim de urechi din PRM.

18 ianuarie 2019 9:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.