Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cel mai bun lucru pe care am putea să-l facem este să-l legăm pe Klaus Iohannis de Olguța Vasilescu și de Viorica Dăncila și să-i ducem în pădure și să-i priponim de un stejar gros. Și să ștergem orice urmă care duce la ei. Poate îi mănîncă păsările și vulpile. Altceva nu mai avem ce face.
Adică, pierdem niște săptămîni ca echipa de specialiști (niște pîrliți de consilieri) să lucreze la o motivare de respingere, parcă ar fi conceput planul de lansare al lui Apollo IX și pe urmă să ne trezim că marea filosofie a respingerii are la bază dosarele incomplete.


Chiar așa? Toată povestea este doar o bătaie de joc din partea ambelor părți aflate în acest sîngeros conflict. Klaus Iohannis a mai respins de două ori din diverse alte rațiuni. Din cîte știu, toți ceilalți membri ai Guvernului au fost propuși și acceptați și, mai apoi, numiți pe aceleași puține acte și cu aceeași procedură. Dintr-o dată, n-a mai mers. Simplu! Klaus Iohannis s-a șmecherit. Avea nevoie de gîlceavă. O simplă respingere nu-i aducea simpatizanți. Așa că, a tot tîrît-o, invocînd diverse lucruri. A ieșit de mai multe ori la declarații de presă și a tras Alianței PSD-ALDE mai multe scatoalce. Și, în cele din urmă, după ce-a ținut și Guvernul și România în șah, le-a zis, mă băieți, n-aveți cazierul și n-aveți declarație pe proprie răspundere. Știți ce înseamnă asta? Că lui Klaus Iohannis ”i se rupe” de România. Important este să-i iasă lui un șut la Dragnea și o contră la Viorica Dăncilă. În loc să pună o secretară să le atragă atenția ce lipsește, înțelepții lui Iohannis au stat două săptămîni cu ochii la Lună și la stele pentru a ajunge la o concluzie banală: că Olguța Vasilescu și Mircea Drăghici n-au bilet de tren sau de intrare la meci. Ceva mai stupid și mai batjocoritor nici că se putea!

Integral pe CotidianulComentarii

Ecce KurrPictat Linge, bă, găozul adevăratului Ecce, că e uns cu unt merkelezo-bruxellez! Poate-ți trece prin bolovanul de pe umeri și vreo idee originală, că asta cu hambasada rusă ecce pe toate gardurile și în gura tuturor idioților! Până una-alta, mormanul de carne macră de la Cotroceni și slugile sale cu ușoare urme de cerebel in capitina tre să lămurească dacă se făcură de cacao cu solicitarea de cazier judiciar de proști ce ecce, ori de jmecheri cufuriți. Carevasăzică dacă cei doi îi îndeplinesc mormanului fără cerebel (oo, nu mormonului!) acest capriț, hai domnule, reparăm prostia respingerii cu o a doua prostie egală și de semn contrar, ceea ce, precum în alghebră, dă zero și putem încheia remanierea, că râde Evropa de noi. Dar, pănă la urmă, crez că tot ideea că ecce prost morman ecce cea adevărată! Cea cu jmecheria, râde și curcile de așa suceală.

18 ianuarie 2019 10:21

Ecce Kurrupt, gaozar dragnist, ventilator cu cacat platit de ambasada Federatiei Ruse la Bucuresti As suge-o pula.

18 ianuarie 2019 9:32

Lute Joianis ,jalnic pentru o cohorta de consilieri si un pres platiti la greu sa cugete atata vreme la asa o motivare de cacat ,oameni nuli fara valoare pusi sa satisfaca orgoliile unui grandoman.Nu pentru asta va platim ,rusine !!

18 ianuarie 2019 5:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.